Przyznać się! Który to...

Zaczęty przez Makenzen, Sierpień 22, 2011, 07:33:39 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tehen

Pozdrawiam sąsiada z firmy obok z którym dzisiaj rano rozmawiałem o zlocie w Wildze  i który podobno zna nasze forum 8)
Albo poziom i wygoda albo wydasz w cholerę kasy na różne kierownice i siodełka tylko po to żeby w końcu i tak kupić sobie rower poziomy.

Makenzen

A ja pozdrawiam Mhroka, który dziś o 20.06 śmigał Świętokrzyską w stronę centrum :)
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

Tehen

Dzisiaj trzy rowery poziome były widziane w Piasecznie i okolicy.

Sądząc po miejscu postoju szukali dobrych lodów :)

Joanna,Maciej
Příjemná setkání :)
Albo poziom i wygoda albo wydasz w cholerę kasy na różne kierownice i siodełka tylko po to żeby w końcu i tak kupić sobie rower poziomy.

Makenzen

:) Fajnie było!

A przy okazji: O 16.31 zauważyłam poziomkę jadącą ul. Ludną w Warszawie w kierunku Wisłostrady. Jakiś nieznany mi osobnik w ciemnych okularach. Kto to?
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

szydziu

Jakiś nieznany Ci osobnik w ciemnych okularach.
;)

Makenzen

Ale zabawne, normalnie się turlam.

Makenzen

Dzisiaj ok. 8.30 nad ranem w Warszawie w Alejach Jerozolimskich, przy skrzyżowaniu z Lindleya dostrzegłam poziomkę jadącą w stronę Dworca Centralnego. Czarną, z białą chyba papierową flagą z jakimiś napisami. Ktoś z naszych? :)

Makenzen

Coś często spotykam poziomki ostatnio ;) Wczoraj ok. godz. 7.30 mostem Śląsko-Dąbrowskim w Warszawie w kierunku centrum jechał Kaczor1 :)

klubowy

Mid-racer (?) widziany dzisiaj około 17 na Katowickiej w Kończycach. W przednim kole elektryka, całość w ciemnym kolorze. Nie zdążyłem się dokładnie przyjrzeć.
Ja, nie wiem, co to jest sen.
Przeglądam forum, przez całą noc i dzień
Bo gdy admin wpadnie szał
Skasuje mi to com przeczytać bym chciał...

sebacyki

vit

Cytat: klubowy w Lipiec 02, 2017, 07:51:10 PM
Mid-racer (?) widziany dzisiaj około 17 na Katowickiej w Kończycach.
Ten sam co wieżdżał do Cieszyna koło 16?

sebacyki

klubowy

Chyba tak, wcześniej widziany w Pruchnej.
sebacyki, miło poznać. Jak zajechałem Ci drogę srebrną premacką to przepraszam bardzo, pod Cieszynem poziomek jak na lekarstwo to i mnie  na twój widok trochę zmroczyło 8)
Ja, nie wiem, co to jest sen.
Przeglądam forum, przez całą noc i dzień
Bo gdy admin wpadnie szał
Skasuje mi to com przeczytać bym chciał...

sebacyki

zgadza się,miałem dłuższą przerwe w ,,poziomowaniu" ale wróciłem z elektryfikowany

Tehen

Z kronikarskiego obowiązku.

@Franc widziany przed chwilą na Puławskiej na wysokości Południowej Obwodnicy.