Przyznać się! Który to...

Zaczęty przez Makenzen, Sierpień 22, 2011, 07:33:39 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

piechucki

01 stycznia godzina 16:08 Zgierz ul. Piątkowska - ciemna (szarówka już była) trajka jechała chodnikiem w stronę północną. Ktoś się przyznaje?
Nawiasem mówiąc coraz częściej zauważam jedynie słuszne poziome rowery :) Może wcześniej nie zwracałem na nie uwagi? Chociaż wątpię :)
Wojtek
Challenge twister

live_evil

Teraz, DW381 okolice Kłodzka widziany wyścigowy handbike.

tomo

Wczoraj, godzina- przed 20.00, pomiędzy Łodzią a Strykowem, mignęła mi w lusterku poziomka z czerwonym kufrem. Ktoś od nas?

live_evil

tomo

Proszę, jaki ten świat mały.

Makenzen

2 czerwca moja koleżanka przydybała we Wrocławiu na ul. Gubińskiej jakąś trajkę. Ktoś od nas?
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

Tehen

Franc widziany dzisiaj na Puławskiej w godzinach popołudniowych  ;D
Albo poziom i wygoda albo wydasz w cholerę kasy na różne kierownice i siodełka tylko po to żeby w końcu i tak kupić sobie rower poziomy.

Franc

Po pracy, do domu wracałem. Obiad robić się spieszyłem.
8)
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

M63

widziane 2020-08-15
~12  swb z "daszkiem";D  okolice Słupska
~15  czerwony cab    okolice Swornychgaci
Nie wstanę ,
TAK będę leżał !!!

tom0jo

"
Cytat: M63 w Sierpień 16, 2020, 07:10:39 PM
widziane 2020-08-15

~15  czerwony cab    okolice Swornychgaci

To ja, jechałem śladem Kaszeberundy.

Tehen

Albo poziom i wygoda albo wydasz w cholerę kasy na różne kierownice i siodełka tylko po to żeby w końcu i tak kupić sobie rower poziomy.

Yin

DeVilio

Cayon XT Performante FOX 18,5`
FatFlevo - na sprzedaż

Yin

Kamery lubią poziomy :) Btw silnik nie wszedłby w widełki z tyłu? Zdarza mu się na przodzie zerwać przyczepność?

DeVilio

Silnik z przodu przy tej konstrukcji pomaga wychodzić z zakrętów - na włączonym prostuje rower. Przydatne czasami przyznam ;) A co do tyłu, mam akku z tyłu, plus silnik to by był mega ciężki tył. Jak mokro, ślisko i na liściach to nie startuję z pełnego kapcia - wiadomo. Na normalnej nawierzchni nawet jak startuję z połowy manetki to jest ok, nie rwie kapcia, poza tym silnik ma zabezpieczenia, jak stoi i próbuje ruszyć za mocno to odłącza zasilanie.
Cayon XT Performante FOX 18,5`
FatFlevo - na sprzedaż