Maraton rekreacyjno-sportowy KASZEBERUNDA

Zaczęty przez toudi333, Kwiecień 05, 2013, 08:30:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

natalka

Cytat: Chris w Czerwiec 05, 2023, 05:38:24 PM
Natalka, Makenzen, Jarol, dziękuję za wspólnie spędzony czas.

Ja również BARDZO DZIĘKUJĘ, bo było super :D
Mam nadzieję, że widzimy się na kolejnych tegorocznych imprezach a za rok razem polecimy na 200 km :D

jarol

I ja też dziękuję!!

To była dla mnie wielka rzecz:)

Do zobaczenia!

Makenzen

Cytat: Chris w Czerwiec 05, 2023, 05:38:24 PM
Natalka, Makenzen, Jarol, dziękuję za wspólnie spędzony czas.

8) 8) 8)

Ja również bardzo dziękuję! Przede wszystkim Natalce za perfekcyjne ogarnięcie tego bałaganu, a Wam wszystkim za towarzystwo  :D To teraz do zobaczenia w Kozienicach! (Chris, jak coś, wbijaj, chociażby na weekend :) )
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

jarol

Chris

Ja niestety nie.

Może kiedyś się wybiorę.  :D
"Nie da, to się wejść krokiem defiladowym po schodach"

natalka

Cytat: jarol w Sierpień 23, 2023, 03:10:12 PM
Cześć
Czy wybieracie się na aferparty po Kaszuberunda?

NORDA Kaszëbë

https://www.rowerover.pl/imprezy/norda-kasz%C3%ABb%C3%AB

Wątpliwe. Brmzi kuszaco, ale... Za daleko ode mnie i o tej porze roku niekoniecznie muszą być nie wiadomo jak dobre warunki rowerowe... ;)

Makenzen

Ja to nawet nie wiem, czy na normalną Kaszebe Rundę się wybiorę...
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

natalka

Chris

No ja trzeci raz na Doktora lecę.
Muszę poprawić zeszłoroczny wynik.

Na Strzale w 2022 roku udało mi się zaliczyć z bufetami w 6h 52 minuty.
Na M5 w zeszłym roku poprawiłem czas o równo 50 minut czyli trasę zaliczyłem w 6h i 2 minuty.
W tym roku M5 będzie trochę lżejsza i mój tyłek też a do tego dojdą większe blaty, które pomogą dokręcać zjazdy.

Pierwszego roku na Strzale udało mi się pierwszy zjazd za drugim rondem zaraz po starcie zaliczyć z prędkością 64km/h, niestety na zakrętach wolałem nie ryzykować co, jak się okazało w Półcznie, sprawiło, że udało mi się wyratować podczas jednego ze skrętów, które gdybym pokonał szybciej to mógłbym zdarty wrócić do domu albo w ogóle zrażony nigdy nie wsiąść już na pozioma.

Na M5 w zeszłym roku maksymalna prędkość to 57km/h ale za to nadrabiałem na zakrętach, których było dużo a M5 jest wręcz do nich stworzona. Niestety na kilku zjazdach przekładnia mi się skończyła i nie miałem czym kręcić (blat 50t).

No i oczywiście przysiady ze sztangą, które pomogą mi mocniej naciskać na korby i szybciej się wspinać.

Oczywiście mam nadzieję, że spanko w tym samym miejscu co w zeszłym roku.  8)

natalka

Właśnie, spanko... Dzowniłam, ale nikt nie odbiera. Wysłałam SMSa, czekam na odpowiedź :)
Jakby co będę jechała pewnie z centrum Polski więc mogę kogoś przygarnąć do samochodu ;)

natalka

Cytat: natalka w Luty 23, 2024, 04:25:33 PM
Właśnie, spanko... Dzowniłam, ale nikt nie odbiera. Wysłałam SMSa, czekam na odpowiedź :)
Jakby co będę jechała pewnie z centrum Polski więc mogę kogoś przygarnąć do samochodu ;)

Pani do mnie oddzwoniła i mamy potwierdozne noclegi w Kościerzynie na Markubowie jak co roku :D
Także ten... szykujcie formę :D

Chris

No i super  ;D

To najlepsza wiadomość jaką dzisiaj widzę.

Do zobaczenia.

Chris

No ja już zapisany jestem.

Radzę się pośpieszyć bo od 15 kwietnia koszt wpisowego to 360PLN a w dniu startu to 399PLN.

natalka

To z kim się widzimy w sobotę i o której będziecie? :D
BTW: pamiętacie o wyborach do Europarlamentu w niedzielę? Macie zaświadczenia? ;)

Chris

No ja będę na pewno na Markubowie w sobotę koło południa tylko pewnie bujnę się na miasto po zakupy i na spotkanie z ziomkiem z Gdańska.

Pogoda zapowiada się bardzo słabo. Mam nadzieję, że się jeszcze zmieni  :'(

O jakie zaświadczenie się rozchodzi bo ja człowiek z lasu to niezorientowany  ;)

Ktoś jeszcze się wybiera?