Koszulki na pozioma- są chętni?

Zaczęty przez tomo, Lipiec 10, 2016, 01:55:42 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tehen

Albo poziom i wygoda albo wydasz w cholerę kasy na różne kierownice i siodełka tylko po to żeby w końcu i tak kupić sobie rower poziomy.

woojtek1

Cytat: storm w Lipiec 19, 2016, 03:39:25 PM
ale jak nie będzie innej opcji to do 60 złotych. I wtedy bym brał 2. :)
a ja wtedy 1 ;)

hansglopke

"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

Mikrobi

Joachim

Trajka tadpole Dekers 24x26", 1kW, 2x20Ah + przyczepka

tomo

Poszperałem w necie, wykonałem parę telefonów i sprawa ma się tak:
Na chwilę obecną oferta metto wydaje się jednak najatrakcyjniejsza bo:
popatrzyłem na innych producentów i ceny koszulek kształtują się na poziomie 40- 60 pln za sztukę, trzeba by jednak doliczyć: koszty zakupu materiału na kieszonkę, przyszycia tejże do koszulki a także cena ew. nadruku. Wszystko to razem winduje cenę, więc myślę, że warto jednak się nad pierwszą ofertą pochylić, zwłaszcza, że mamy tam kupę wzorów i kolorów+ nadruk na froncie lub tyle koszulki w cenie.

storm

@Tomo - a gdyby zakupić x-dziesiąt koszulek w jakimś sklepie sportowym* tanio i doszyć do nich co trzeba + dodać ewentualnie napisy?
* - taki duuuzy żabojadowy sklep na "D" na przykład, ma w swojej ofercie koszulki po 29.99 ;)

Co reszta sądzi?

tomo

Na alle koszulki chodzą po ok.30- 40 pln. Do tego naszycie kieszonki ( 15 pln)+ ew napisy- drugie tyle i mamy to samo, albo drożej.

storm

No to jak Panie i Panowie? Robimy to zamówienie? Fajnie by było na następny Zlot pojechać w koszulkach forumowych, nie sądzicie? ;)
Jakby co ja biorę 2 na pewno. Tomo 1? Kto jeszcze?

Vredenickus

Ja byłbym zainteresowany 2 dla mnie i żony.

aligatorpoczta

Cytat: storm w Sierpień 27, 2016, 01:56:17 PM
No to jak Panie i Panowie? Robimy to zamówienie? Fajnie by było na następny Zlot pojechać w koszulkach forumowych, nie sądzicie? ;)
Jakby co ja biorę 2 na pewno. Tomo 1? Kto jeszcze?
byście dali jakieś wzory projekty czy coś
Czarne Swb  ful 26x26, Zielona żaba swb 20x26

storm

@Tomo? Jest jakiś wzór? Mnie w sumie nie zależy na wzorze - byleby toto miało kieszenie z przodu a nie z tyłu ;)

Vredenickus

.

hansglopke

A czy ktoś jeździ na nasze zloty spoza forum. Dwie, trzy osoby?
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

Vredenickus

.