Zlot 28.06 - 2.07.2017 - Wilga

Zaczęty przez Dziasiek, Listopad 21, 2016, 11:16:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Drzimi

Nowy termin mi pięknie pasuje! Do zobaczenia.
Kto mnie przyjmie do domku? Będę mógł być niestety dopiero od piątku wieczorem!
Ten co nie uznaje rowerów poniżej 3-ech metrów i 30-u kilogramów...

Dziasiek

Zapraszam wszystkich do rejestrowania się.
www.zlotpoziomek.pl

Makenzen

Czy rejestracja jest obowiązkowa? Tzn. jak ktoś się nie zarejestruje przez net, to nie zostanie wpuszczony na zlot? Pytam, bo nie wiem, czy mam tłumaczyć treści na stronie na czeski ;)
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

Dziasiek

Cytat: Makenzen w Kwiecień 12, 2017, 09:48:20 PM
Czy rejestracja jest obowiązkowa?

Rejestrujemy się z trzech powodów:

1. zapewniamy w ten sposób spokój sumienia organizatorowi, bo potwierdzamy znajomość i zgodę na regulamin zlotu,

2. zapewniamy sobie dostępność koszulki zlotowej w rozmiarze jaki lubimy,

3. dajemy organizatorowi do przemyślenia długości tras, jakie preferujemy.

Więc, myślę, że warto się zarejestrować, choć przecież nie zabronimy nikomu uczestnictwa w zlocie, jeśli np. warunki losowe pozwolą mu na podjęcie decyzji dopiero w ostatniej chwili.

Czesi są przyzwyczajeni do rejestrowania się, więc przetłumacz im rzeczy najważniejsze, resztę uznając za "oczywistą oczywistość" i namów do rejestracji, jeśli możesz. 

hansglopke

Cytat: Dziasiek link=topic=3455.msg49896#msg49centralne=1492077846
3. dajemy organizatorowi do przemyślenia długości tras, jakie preferujemy.

No to się trzeba będzie zapisać.

A czy ktoś z centralnozachodniej części kraju się na kołach wybier?
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

Franc

Live' ?
Ja się wybieram na kołach z wAw.....

samochodowych :), bo wszystko wskazuje, że jadę z rodziną.
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

tomo

Do Wilgi mam wg. Gugla 61 km. Grzechem by było rowerkiem nie podjechać.

AGA

mam pytanko organizacyjne: czy organizator przewiduje plakietki z nickami uczestników
pomysł z Bełchatowa bardzo mi się spodobał  ;)
https://www.facebook.com/matixbike/timeline         - MATIX TRÓJKOŁOWIEC POZIOMY fat 1000W,48v, ,LIPO4 18AH przebieg- 2014-4860km sezon2015 -3740km,sezon2016-4456 przejechane

Dziasiek

Cytat: AGA w Kwiecień 14, 2017, 08:17:36 AM
mam pytanko organizacyjne: czy organizator przewiduje plakietki z nickami uczestników

Tak, przewiduje. Dobre pomysły trzeba kultywować.

Romanes

Cytat: Romanes w Grudzień 04, 2016, 08:18:55 PM
A mi nie pasi 06/07  :'(

Ale po rodzinnej burzy pomysłów mam wolne 28-30.06  ;D (1.07 muszę koniecznie być w domu.....)
Do miłego zobaczenia!

cysoz

Witam
Super termin myślę że pogoda dopisze jak w Bełchatowie. :)
Mam pytanie,
zrobiłem rezerwacje domku ale pani kazała wpłacić tylko zaliczkę, a resztę wpłacić na miejscu
- czy tak jest ustalone, czy powinienem wpłacić całość?

cysoz

Gen

Ja rezerwowałem telefonicznie, co prawda tylko na jedną noc i pani wcale nie chciała przelewu, tylko powiedziała, że zapłacę na miejscu. 8)

Dziasiek

Cytat: cysoz w Maj 06, 2017, 12:41:55 PM
Mam pytanie,
zrobiłem rezerwacje domku ale pani kazała wpłacić tylko zaliczkę, a resztę wpłacić na miejscu
- czy tak jest ustalone, czy powinienem wpłacić całość?

cysoz

Rezerwacją i sprzedażą noclegów rządzą wyłącznie Miłe Panie z Ośrodka Politechniki.

AGA

czy ktoś już się doliczył ile nas będzie na zlocie ??
https://www.facebook.com/matixbike/timeline         - MATIX TRÓJKOŁOWIEC POZIOMY fat 1000W,48v, ,LIPO4 18AH przebieg- 2014-4860km sezon2015 -3740km,sezon2016-4456 przejechane

szydziu