Flevonautycznie pozdrawiam forumnowiczów.

Zaczęty przez flevonautik, Sierpień 19, 2009, 07:19:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Griffon

Sponton spontonem, ale jak się nie zmówimy na konkretną godzinę, to się zwyczajnie miniemy :)

16:00 ?

A jak kto z okolicy, z posiadaczy, czy potencjalnych przyszłych ma ochotę to tez niech wpada

flevonautik

Żonsia zaprosiła gości. Jak nie będzie padać to może na wcześniejszą godzinkę? np.14 przy tamie? Na 16 nie dam rady. Chyba, że następnym razem.

pzdr.Flevonautik

tomek70

pewnie że są i to 2 poziomkowiczów słyszałem o trzecim ale go nigdy nie widziałem :)

http://www.youtube.com/watch?v=5g0PeCnhOWA&feature=channel

Griffon

No tośmy sobie popedałowali :(
Może następny weekend będzie łaskawszy

flevonautik

hallo Griffon,

dopiero co wróciłem z urlopu zahaczając o Air Show w Radomiu ( wstrząsające zdarzenie). Czy wybierasz się na zlot do Poznania?

pzdr. Flevonautik

Griffon

Niestety ten miesiąc za-obfitował mi w wyjazdowe wydarzenia i z czegoś musiałem zrezygnować :( Albo trzeba pomyśleć o zamianie 200-konnego Saaba na coś bardziej ekonomicznego

Yin

Cytat: Griffon w Sierpień 31, 2009, 02:13:00 PM
Albo trzeba pomyśleć o zamianie 200-konnego Saaba na coś bardziej ekonomicznego

Velomobil ;)

eRMD

WItam wschodnią strone Polski :) jestem z Włodawy i myśle ze przez zime uda mi sie poskładac jakąs fajną i wygodną poziomówkę :) Wiec tak gdzies za rok to i ja sie pojawie na spotach Waszych. Do usłyszenia

tomek70

Cytat: eRMD w Wrzesień 01, 2009, 08:06:25 PM
WItam wschodnią strone Polski :) jestem z Włodawy i myśle ze przez zime uda mi sie poskładac jakąs fajną i wygodną poziomówkę :) Wiec tak gdzies za rok to i ja sie pojawie na spotach Waszych. Do usłyszenia

zapraszam :)