Zlot 2019

Zaczęty przez szydziu, Styczeń 03, 2019, 11:44:48 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jaki kolor koszulki:

czerwona
1 (5.3%)
niebieska
10 (52.6%)
żółta
3 (15.8%)
pomarańczowa
2 (10.5%)
zielona
3 (15.8%)

Głosów w sumie: 19

Głosowanie skończone: Czerwiec 07, 2019, 01:28:58 PM

Specbike

Tehen

Zlot,zlot i po zlocie.

Dziękuję za sympatycznie spędzony czas,wspólne jazdy i ogniska do późnej nocy  ;)

W załączniku grupen foten.
Większa relacja foto i video w przygotowaniu.

Albo poziom i wygoda albo wydasz w cholerę kasy na różne kierownice i siodełka tylko po to żeby w końcu i tak kupić sobie rower poziomy.

szydziu

Twarze rozmazane celowo - wiecie RODO :)

Franc

A może zdjęcia jak zwykle przenieść do działu Galeria?
Admin?
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

Makenzen

Ja również stwierdzam, że zlot był zdecydowanie za krótki i jak oglądam zdjęcia, to czuję się, jakby on jeszcze trwał... Podziękowania należą się organizatorom, to oczywiste, plus Marcie/Katrinie, dzięki której wzbogaciliśmy się o pierwszy zlotowy artefakt, którym są kijki do kiełbasek :) (M./K. również objeżdżała trasy przed zlotem!). Dziękuję Wam wszystkim za wspólnie spędzony czas, a szczególnie tym (Tomo, AGA, Karola i inni), którzy nie pozwolili mi się powiesić na suchej gałęzi ani pochlastać czerstwą bułką, gdy podczas zlotu dotarła do mnie wiadomość, że przed wrześniem muszę sobie ogarnąć jakiś karton i zaklepać miejscówkę pod mostem ;)
Zdjęć wyjątkowo nie mam, ale mam unikatowy (he he) filmik, którym wkrótce się z Wami podzielę :)
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

tom0jo

Serdeczne podziękowania LowRiderowi i innym osobom za spotkanie.

Cyk  fotki
https://photos.app.goo.gl/EDVKdjzM15hai9MK9

Tehen

Albo poziom i wygoda albo wydasz w cholerę kasy na różne kierownice i siodełka tylko po to żeby w końcu i tak kupić sobie rower poziomy.

LowRider

Ktoś mówił mi na zlocie, że ktoś przerabia widelce wszelakie... Kto to był i kto przerabia?

Skleroza...

woojtek1

Ja mówiłem. Mam Spinnera 300 pod koło 20'. Oczywiście w oryginale był z rurą sterową 1 i 1/8 a po wymianie ma 1 :)
Szukaj Activia SGL :)

Mociumpel

masz wersję 50mm czy 80mm?

woojtek1

live_evil

Da się wsadzić widelec 1 1/8" w główkę 1". Główka 1" ma średnicę wew. 30,2 mm, rura widelca 1 1/8 ma 28,6mm. Trzeba wytoczyć miski sterów, które są wbijane na zewnątrz główki ramy, nie do środka.

woojtek1

No właśnie podobno to jest patent, ale skoru mam już 1, to nic więcej nie musiałem kombinować. Chyba powinniśmy się przenieść do działu techno ;)

LowRider

U mnie się nie da. Ja mam główkę zrobioną pod typowo stery 1". Wew. srednica główki 27, zew. 30. Musiałbym roztoczyć do średnicy 29, więc zostanie blaszka. Niestety u mnie to niemożliwe.
Już tak kombinowałem.

woojtek1

Lowrider no to Activia sgl. :)