Setkání lehokol 2021 - 1-5 września, Lučina u Strážnice

Started by Makenzen, May 04, 2021, 05:23:53 PM

Previous topic - Next topic

klubowy

Wedle moich wyliczeń z Katowic wyjeżdżacie w poniedziałek? Może uda mi się złapać was gdzieś na trasie, jeśli nie macie nic przeciwko =)
Ja, nie wiem, co to jest sen.
Przeglądam forum, przez całą noc i dzień
Bo gdy admin wpadnie szał
Skasuje mi to com przeczytać bym chciał...

Makenzen

Pewnie, łap nas, jeśli tylko będzie Ci po drodze :) A w ogóle to jedź z nami do Czech, mamy dwa wolne miejsca w domku :)
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

cysoz

Cześć

Mam przykrą wiadomość, z przyczyn zdrowotnych musimy zrezygnować z wyjazdu z Wami.

Przepraszamy ale zmogła nas choroba, nie chcemy wam i sobie robić problemów.

Jeśli coś jesteśmy winni to pokryjemy koszty.

Adam, Cyzoz

Makenzen

No szkoda... Z 11 osób (w tym 9 chętnych na nocleg we wspólnym domku) zostało 7. Przy czym o braku dwóch dowiedziałam się od osoby trzeciej. Mniejsza z tym. Szkoda, że w tym roku bedzie nas tak mało...
Cena za nocleg w domku pozostaje niezmienna bez względu na stan liczbowy mieszkańców, więc luzik :) Cysorz, Adam, kurujcie się! Držím Vám palce  :)
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

natalka

Z tego co nakręciłam stworzyłam filmik z naszymi przejazdami w Czechach podczas Zlotu :)
https://www.youtube.com/watch?v=-z7up4FjHIc

Makenzen