[ZLOT 2023] Kozienice 05.07-09.07

Zaczęty przez karola, Lipiec 13, 2022, 12:33:10 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

karola

Cytat: Leopold w Marzec 31, 2023, 09:24:19 PM
Decyzję o ewentualnym przyjeździe na Zlot podejmował będę bliżej jego terminu, ale już zmartwiła mnie Twoja choroba bo dla mnie to fajna miejscówka, z Zamościa to rzut beretem. Zdrówka jak najszybciej bo wszędzie dobrze ale najlepiej w Domu.
Leopold

Spokojnie, zlot się odbędzie na 100% :)
To nie pierwszy mój pobyt w szpitalu, ale zawsze niespodziewanie. Jak coś mam wokół siebie kilka osób "po-ziomków", którzy zaoferowali pomoc, np. w objeździe tras itp.

Pozdrawiam i mam nadzieję, że do zobaczenia :)

cysoz

Chris

Życzę zdrowia na dobrym poziomie i żeby nigdy nie spadało  8)
"Nie da, to się wejść krokiem defiladowym po schodach"

nahtah

Zdrowia, powodzenia i do zobaczenia - trzymamy kciuki! :)
ŻYCIE jest jak jazda NA ROWERZE aby utrzymać równowagę MUSISZ się poruszać naprzód.......Albert Einstein
https://www.bikestats.pl/rowerzysta/nahtah

karola

Dziękuję za życzenia zdrowia :) Już czuję się o wiele lepiej :) Święta spędziłam w domu, nabrałam sił i dokończyłam stronę zlotową.
Brakuje na niej jeszcze kilku informacji, ale najważniejsze, czyli formularz rejestracyjny jest :)

Zapraszam!

http://www.zlotpoziomek.pl/

szydziu

Cytatw otoczeniu lasu sosnowego.
las sosnowy - znaczy BOR.
Ostatnio dowiedziałem się że mieszkam w borze ;)

Franc

Szydziu: teraz to nie BOR tylko SOP - Służba Obijania Pojazdów
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

karola

Już 20 osób zarejestrowało się na zlot :) Zachęcam do zapisów, ponieważ do 13 czerwca muszę podać ostateczną ilość noclegów. Później będzie można dołączyć jeśli będą wolne miejsca w domkach, ewentualnie namiot (tu można w każdej chwili się decydować ) :)

Dla tych co już się zapisali, albo będą się zapisywali mam informację odnośnie wyżywienia. Na terenie ośrodka jest restauracja, w której można zamówić śniadania i kolacje. Cena to 25zł za posiłek, czyli 50zł za śniadanie i kolację. Jeśli są chętni to piszcie do mnie (forum, mail lub SMS).

cysoz

karola

Aktualizacja - na zlot zarejestrowanych jest już 36 osób. Widziałam się dziś z kierowniczką ośrodka i prosiła mnie żebym mogła potwierdzić liczbę noclegów do końca maja, ponieważ ma bardzo dużo chętnych osób na ten okres co mamy zlot. W tym momencie zostały miejsca tylko w domkach. Plus domków jest taki, że jest w nich lodówka i kuchnia. Na trzy pierwsze wieczory mamy od godz.19 zarezerwowaną wiatę na grilla (bezpłatnie) , a w piątek i sobotę wieczorem też od godz.19 miejsce na ognisko, płatne 150zł za jedno.
Niestety jeśli chodzi o cenę śniadań i kolacji to Pani z restauracji podała mi cenę z zeszłego roku. Cena za śniadanie i kolację to 25zł (50zł za komplet). Posiłki są w formie bufetu szwedzkiego i zawsze jest jakieś danie na ciepło + jakieś sałatki, wędlina, ser itp.
Na rowery będziemy mieli przygotowane zamykane miejsce.

Franc

+3 (ja, Kuba, Gosia), wkrótce się zapiszę
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

Specbike

Can I still reserve a house for 2 or 4 people?

lechulysy

+3 Wiesia, Leszek, Maciek - rejestracja zrobione

do zobaczenia :)
Leszek

karola

Zapisane jest już 55 osób :) Jak ktoś jeszcze chętny to zapraszam do rejestracji ponieważ kończą się miejsca w domkach :) a w środę potwierdzam liczbę noclegów w ośrodku :) Trasy mam już w 90% objechane, jak odzyskam dostęp do ftp strony zlotowej to uaktualnię informacje.

MyIden

Phoenix - MBB flevobike ;)