[ZLOT 2024] Łódź, 3-7 lipca 2024

Zaczęty przez live_evil, Sierpień 25, 2023, 02:22:31 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

szydziu

l-malik

Są. Kąpielówki brać. Do tego fajne szutry po lasach, małpi gaj z tyrolką, siłka na świeżym powietrzu i tabuny ludzi.

Tehen

To ja biorę kółko.
Kto był w Ustce ten wie! :o

Organizator.
Kiedy strona z możliwością rejestracji?
Albo poziom i wygoda albo wydasz w cholerę kasy na różne kierownice i siodełka tylko po to żeby w końcu i tak kupić sobie rower poziomy.

Franc

Cytat: Tehen w Kwiecień 07, 2024, 09:58:46 PM

Ile to ma zanurzenia?
Obok masz jakąś większą kałużę.
Może uda się połączyć zlot z pływaniem XD

40cm bez miecza, 1.6m z mieczem
Maleństwo stoi w Giżycku a że waży jakieś 2.7T to niełatwo się przewozi.
Można połączyć: już kiedyś myślałem, że fajnie by było, żeby ktoś zorganizował Zlot na Mazurach, np. w Giżycku lub Ruciane-Nidzie (tam jest internat). Można by objeżdżać jeziora, zwiedzać śluzy stojące w bagnie albo bunkry w lesie albo forty na przedmieściach.......
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

szydziu

Franc

Taki ch.., nie ma opcji, żebym po raz 3 zaangażował się w organizowanie Zlotu. No way
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

nahtah

Zdawało mi się na zlocie w Kozienicach, że zlot na 2025 jest ustalony ??? Czy może za dużo przy ognisku siedziałem ??? ;D ;D ;D
ŻYCIE jest jak jazda NA ROWERZE aby utrzymać równowagę MUSISZ się poruszać naprzód.......Albert Einstein
https://www.bikestats.pl/rowerzysta/nahtah

natalka

Cytat: nahtah w Kwiecień 10, 2024, 06:23:25 PM
Zdawało mi się na zlocie w Kozienicach, że zlot na 2025 jest ustalony ??? Czy może za dużo przy ognisku siedziałem ??? ;D ;D ;D

Jak nie ma chętnych na 2025 rok jeszcze, to ja chętnie coś zorganizuję... ;)
Mam miejscówę dobrą :D

szydziu

hansglopke

"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

nahtah

ŻYCIE jest jak jazda NA ROWERZE aby utrzymać równowagę MUSISZ się poruszać naprzód.......Albert Einstein
https://www.bikestats.pl/rowerzysta/nahtah

szydziu

Spokojnie - najpierw przeżyjmy Zlot w 24 a potem pomartwimy się o 25 ;)

Some Grue

Ja celuję, żeby w tym roku się wybrać, ale raczej zajrzę na 1 dzień się z Wami przejechać.

MyIden

Ja to może się wybiorę z Płocka na kołach na przedłużony weekend. ;- )
Phoenix - MBB flevobike ;)

Irenty

Czy jest już jakaś strona rejestracyjna odnośnie zjazdu w tym roku? Bo nie mogę znaleźć oczywiście oprócz tej strony.
Pozdrawiam wszystkich.
-------------------------------------------------------
Pozdrawiam  Irenty