[ZLOT 2024] Łódź, 3-7 lipca 2024

Zaczęty przez live_evil, Sierpień 25, 2023, 02:22:31 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tehen

To jeszcze zdradź nam jakie koszta nabycia bo jakoś tej istotniej informacji zabrakło albo mi umknęło.
Albo poziom i wygoda albo wydasz w cholerę kasy na różne kierownice i siodełka tylko po to żeby w końcu i tak kupić sobie rower poziomy.

live_evil

Cytat: Tehen w Czerwiec 21, 2024, 11:34:54 AM
To jeszcze zdradź nam jakie koszta nabycia bo jakoś tej istotniej informacji zabrakło albo mi umknęło.
Koszt nabycia koszulki wynosi 48zł.

szydziu

Przynajmniej bedziesz mieć koszulkę w 50% ładną :D

Se kupi 2szt i będzie 100% satysfakcji :D

A gdzie i kiedy się podawało rozmiary ?

Irenty

-------------------------------------------------------
Pozdrawiam  Irenty

live_evil

Cytat: szydziu w Czerwiec 21, 2024, 04:48:57 PM
A gdzie i kiedy się podawało rozmiary ?
Podałeś przy rejestracji co następuje:

live_evil

osesku

O! Nawet się trochę odnalazłem... Byłem.  8)

hansglopke

"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

szydziu

Podałeś przy rejestracji co następuje:

Musze przestać rejestrować się po pijaku ;)

natalka

Cytat: live_evil w Czerwiec 21, 2024, 11:12:15 PM
Jedna z tras zlotowych:
https://www.youtube.com/watch?v=Vt0hImFskiM
Co najmniej 1/4 czasu jechałeś po nawierzchni, która nadaje się do zerwania i położenia nowej. Do tego żwiry, bruki i kostka downa...
No, nieciekawie się zapowiada ta trasa... ;)
Ja wiem, że w Łodzi i okolicach jest mnóstwo tras dedykowanych testom łazików marsjańskich (program sponsorowany przez prezydent/a Łodzi specjalnie dla NASA zdaje się?), ale czy my musimy brać w tym udział? ;)

hansglopke

Cytat: natalka w Czerwiec 22, 2024, 09:43:36 PM
Jedna z tras zlotowych:
Co najmniej 1/4 czasu jechałeś po nawierzchni, która nadaje się do zerwania i położenia nowej. Do tego żwiry, bruki i kostka downa...
No, nieciekawie się zapowiada ta trasa... ;)
Ja wiem, że w Łodzi i okolicach jest mnóstwo tras dedykowanych testom łazików marsjańskich (program sponsorowany przez prezydent/a Łodzi specjalnie dla NASA zdaje się?), ale czy my musimy brać w tym udział? ;)

Droga nie skończyła się w wysokiej trawie...jak to miało miejsce gdy trasa została wymyślona zdalnie.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

live_evil

Cytat: natalka w Czerwiec 22, 2024, 09:43:36 PM
Jedna z tras zlotowych:
Wszystkie trasy da się bezproblemowo przejechać na oponach szosowych. Te kilka kilometrów nie-asfaltu spowodowane jest planowaniem trasy pod kątem minimalnego ruchu samochodowego.

Irenty

A jakbyś miał GPX z tras to może wrzuć tutaj, fajnie byłoby zobaczyć.
-------------------------------------------------------
Pozdrawiam  Irenty

osesku

Czy można wybrać odwrotny kierunek przejazdu na tej trasie?

Tehen

Możesz ją przejechać na wstecznym  ;D

@hansglopke

Okrutniku jeden  8)

Albo poziom i wygoda albo wydasz w cholerę kasy na różne kierownice i siodełka tylko po to żeby w końcu i tak kupić sobie rower poziomy.