ZLOT ROWERÓW POZIOMYCH 2025 od 02.07.2025r. do 06.07.2025r.

Started by AGA, March 16, 2025, 11:08:03 AM

Previous topic - Next topic

szydziu

No to teraz potrzebuję kogoś co za mnie przejedzie te trasy :)
Jedzie ktoś z dzieciakami?
Szukam towarzystwa dla 14, 11 i 4-latka :)

AGA

Szydziu .Nie kombinuj ,2 pierwsze trasy sa na luzie nie mamy spiny z czasem jesli dzieciaki nie jezdżą po całym pasie zygzakiem to smiało te 60 km dadzą rade
3 treasa jest najbardziej wymagająca wiec mozesz ogarnać ja po swojemu
Jak zostaniesz w ośrodku to przygotujesz nam ognisko i cała reszte na nasz powrót ;)
w sobote to raczej wrócimy pużno wiec takie działanie bardzo sie przyda  8)
https://www.facebook.com/matixbike/timeline         - MATIX TRÓJKOŁOWIEC POZIOMY fat 1000W,48v, ,LIPO4 18AH przebieg- 2014-4860km sezon2015 -3740km,sezon2016-4456 przejechane

szydziu

... to przygotujesz nam ognisko i cała reszte na nasz powrót ;)
Te tu coś zaczyna przerywać w tym momencie ;)
Plan na nasz wyjazd jest taki: wyruszyć w trasę w czwartek o 15:05. Mapy Gogolowe odgrażają się, że podróż potrwa 6 godz. 15 min (666 km) - z doświadczenia wiem że zajmie 8h... z imprezy zostanie nam tylko piątek i sobota :(

szydziu

AGA

PATRONA mamy Burmistrz zadeklarował ze dostaniemy zniżki na zwiedzanie obiektów miejskich w Dębicy
Jeszcze czeka mnie batalia z gminą Dębica  ;)
https://www.facebook.com/matixbike/timeline         - MATIX TRÓJKOŁOWIEC POZIOMY fat 1000W,48v, ,LIPO4 18AH przebieg- 2014-4860km sezon2015 -3740km,sezon2016-4456 przejechane

szydziu

Ty ich tylko przewróć - my ich już skopiemy ;)

Kto jeszcze oprócz mnie nie może doczekać się  spotkania? ;)

gajowy

Szydziu, spotkania czy skopania, bo jedno i drugie brzmi zachęcająco... :D
28 czerwca startujemy z Sabiną, do zobaczenia!!! :)

Juran

Dziękujemy Panu burmistrzowi Mateuszowi Kutrzebie nie tylko za materialne wsparcie jubileuszowego XX Zlotu Miłośników Rowerów Poziomych. Dziękujemy za "urzędowe" potwierdzenie XX.

szydziu

Coś małe ale chyba czytelne.

cysoz

Cześć,
Za dwa dni spotkanie - HURRAAAA!!!

Adam i Ja planujemy wyjechać 02. 7 rano , ale samochodem ;)
Paweł masz chody w urzędzie, mnie się nie udało coś takiego .
Plakat to wypas i wyczes  :)

Audax

Pytanie: o której przyjechać na kemping w sobotę - żeby się zabrać całym peletonem na wycieczkę do Tarnowa?  ;D
Nie karmie troli.

szydziu

Jak będziesz w piątek wieczorem - rano możesz nie dać rady jechać ;)

Audax

Nie będę w piątek tylko w sobotę - przez to dam radę tylko nie wiem o której się pojawić. Nie ma planu/programu - więc pytam tutaj :)
Nie karmie troli.

karola

W sobotę jest napięty grafik więc wyjazd jest 8.45 :) Myślę, że jak będziesz 8.30 to będzie dobrze, a żeby jeszcze pogadać przed wyjazdem to oczywiście wpadaj wcześniej :)

Audax

Nie karmie troli.