Aktualizacja silnika Forum

Zaczęty przez natalka, Kwiecień 08, 2026, 00:13:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Maciej K

Sprostowanie...
W trosce o lepszość strony tego Forum do Kamila zadzwoniłem.
Co oczywiste, to rozmowa na kolorystykę zeszła.
Gdy mu o tych niby brązowych, niby pomarańczowych kolorach jakie u mnie występują
powiedziałem, to wizytę u gastrologa zalecił.
U niego bowiem ładny pomarańcz występuje.
U mnie niestety kolor jak w powyższym moim komentarzu.
Czyli zdrowy stolec.
Kamil mówi, że to wina starszego monitora może być.

live_evil

Na życzenie moge doinstalować dowolny styl forum, o ile ów jest kompatybilny z SMF 2.1.

Tehen

Cytat: Maciej K w Kwiecień 21, 2026, 11:24:04Kamil mówi, że to wina starszego monitora może być.

Ja spędzam 3/4 dnia przed monitorem i zaordynowałem sobie jakiś tryb "nie męcz wzroku", więc coś w tym jest.

Z kolorami jak z racją i dupą.
Każdy ma swoje.

Pozdrawiam kolorystycznie.
Albo poziom i wygoda albo wydasz w cholerę kasy na różne kierownice i siodełka tylko po to żeby w końcu i tak kupić sobie rower poziomy.

Jacekddd

" Forum miłośników rowerów poziomych".

Wiem, że to pewnie bez znaczenia ale nie czuję się "miłośnikiem" rowerów poziomych.
Mój stosunek do tych konstrukcji jest pragmatyczny z uwzględnieniem jednak selektywnego, do nich, podejścia.

"Miłośnik" to imho ktoś emocjonalnie związany ze swoimi rowerami.
Moje emocje, jeśli już to tłumaczyć, związane są ze zbyt wysokimi cenami, bezsensownością przepisów i niecelowością niektórych rozwiązań a nie ze sprzętem takim jak rowery poziome.

Quest XS 21kkm; 11 Podróży 6379Km; Bieganie;
http://www.sports-tracker.com/view_profile/jacekddd

live_evil

Cytat: Jacekddd w Kwiecień 21, 2026, 14:42:23" Forum miłośników rowerów poziomych".

Wiem, że to pewnie bez znaczenia ale nie czuję się "miłośnikiem" rowerów poziomych.
Mój stosunek do tych konstrukcji jest pragmatyczny z uwzględnieniem jednak selektywnego, do nich, podejścia.
Daję słowo, że osoby nie będące miłośnikami wyganiane widłami nie będą.

Tehen

Cytat: Jacekddd w Kwiecień 21, 2026, 14:42:23" Forum miłośników rowerów poziomych".

"Miłośnik" to imho ktoś emocjonalnie związany ze swoimi rowerami.
Moje emocje, jeśli już to tłumaczyć, związane są ze zbyt wysokimi cenami, bezsensownością przepisów i niecelowością niektórych rozwiązań a nie ze sprzętem takim jak rowery poziome.

Weź takie rzeczy zgłaszaj wcześniej bo teraz muszę przerobić wszystkie informacje dotyczące zlotu ludzi interesujących się rowerami poziomymi.
Logo, informacje e-mailowe prawie wysłane.

Najgorsze w tym wszystkim jest to, że kempingowi muszę teraz zgłosić zmianę charakteru imprezy.
Mam nadzieję, że mimo to nas przyjmą.
Albo poziom i wygoda albo wydasz w cholerę kasy na różne kierownice i siodełka tylko po to żeby w końcu i tak kupić sobie rower poziomy.

Jacekddd

Cytat: Tehen w Kwiecień 21, 2026, 15:51:29.....
Weź takie rzeczy zgłaszaj wcześniej bo teraz muszę przerobić wszystkie informacje dotyczące zlotu ludzi interesujących się rowerami poziomymi.
Logo, informacje e-mailowe prawie wysłane.

Najgorsze w tym wszystkim jest to, że kempingowi muszę teraz zgłosić zmianę charakteru imprezy.
Mam nadzieję, że mimo to nas przyjmą.

Zaraz zaraz, tego nie wziąłem pod uwagę.
Ja tu o rowerach, wydajności, prędkościach.
Tu tymczasem wcale nie o to idzie.
Tu o jakiś miłośników zlot się rozchodzi.
Czyli, że "Kopernik" jednak "była kobietą".
Tu liczą się emocje, uczucia i nie jest ważne
gdzie, po czym, jak się jeździ czyli co
to technicznie jest warte.
Czy na pytanie: jaki ma być rower ?
Prawidłowa odpowiedź brzmi?: czerwony, żółty.

No to faktycznie trzeba kolory forum zmienić
by lepiej odzwierciedlić potrzeby i uczucia,
miłośników.

Jakiż byłem naiwny z moimi mrzonkami o prędkości,
wydajności. Przepraszam.

Quest XS 21kkm; 11 Podróży 6379Km; Bieganie;
http://www.sports-tracker.com/view_profile/jacekddd

Maciej K

Jacku...Pisząc, że "miłośnikiem rowerów poziomych nie czujesz się",
po raz nie wiem który (w ciągu ostatnich lat) ściemniasz,
jak Eskimos w wejściu do igloo.

Przypomnę więc nieśmiało, że Velomobil, to TAKŻE ROWER  POZIOMY.
Tylko, że mniej lub więcej obudowany.
A Ty wielkim miłośnikiem i propagatorem tychże pojazdów,
od czasu przyjazdu z Dronten, JESTEŚ.
I wielką miłość do tych Obudowanych Rowerów Poziomych okazywałeś.
Za co Szacun się należy.

Maciej K

Czy ja znów coś zbroiłem,
bo w temacie się działo.
Czy wyjaśnienie  o ORPach
tak Poziomian przytkało?

Maciej K

Nie mogę wkleić dłuższej treści komentarza.
A warto pisać, bo dziwnie cicho w tym temacie się zrobiło.

Maciej K

Nie mogę wkleić dłuższej treści komentarza.
A warto pisać, bo dziwnie cicho w tym temacie się zrobiło.

live_evil

U mnie działa:
"Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur? Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur?"
"Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur? Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur?"