Logo forum ...

Zaczęty przez gemsi, Lipiec 28, 2010, 12:21:05 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

hansglopke

Cytat: kaczor1 w Marzec 25, 2016, 03:51:16 PM

Brakuje jeszcze ludzika na.mieszczuchu i rysuneczki zajmą całą pow. nad napisem.

Gdyby mieli ręce, to ten na poziomie powinien je trzymać pod głow?.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

szydziu

Nie mozna umiescic polskich podpisow? Wg mnie ulatwi to komunikacje z "cywilami".

kaczor1

Cytat: hansglopke w Marzec 26, 2016, 03:29:32 PM
Cytat: kaczor1 w Marzec 25, 2016, 03:51:16 PM

Brakuje jeszcze ludzika na.mieszczuchu i rysuneczki zajmą całą pow. nad napisem.

Gdyby mieli ręce, to ten na poziomie powinien je trzymać pod głow?.
Tak sobie myślałem, czy by nie dorysować jeszcze innych rowerków - czy nie będzie za dużo. Jak znajdę chwilkę, to dorysuje.

Rąk nie mają bo chciałem, żeby było maksymalnie proste a do tego nie bardzo potrafię to dobrze narysować.

Cytat: szydziu w Marzec 27, 2016, 12:23:55 AM
Nie mozna umiescic polskich podpisow? Wg mnie ulatwi to komunikacje z "cywilami".

Wszystko można. Logo zrobiłem na profil facebooka, który tak właśnie się nazywa, ale nie widzę problemu, aby napisać tam cokolwiek innego - zlot, forum, poziome.pl wg uznania i potrzeby.
Zgadzam się na dowolne wykorzystanie w celach niekomercyjnych związanych z naszą działalnością.

kaczor1

Tef

Z cyklu przysłowia i powiedzonka ludowe. Oczywiście o poziomkach :) : Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

DrewnianaTrajka
Pierwsze ujeżdżenie SWB 'Mroczny Żuraw'

zeeltom

zeeltom

Dla mnie, to może być i takie: ;)