Żyrardów - tor kolarski

Zaczęty przez storm, Październik 01, 2010, 09:30:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

gemsi

kaczor1

Olga

gemsi

adriansocho

, bo tu mnie Storm zaprasza, to umawiacie się o 12:00 na miejscu?

gemsi

Cytat: adriansocho w Październik 06, 2010, 12:15:31 AM
, bo tu mnie Storm zaprasza, to umawiacie się o 12:00 na miejscu?
no jakos tak w tych okolicach

storm

Dokładnie tak, 12:00 start imprezki, tak rezerwowałem tor w mejlu jaki do nich napisałem, mam nadzieję, że go rozpatrzyli pozytywnie, dzisiaj rano będę dzwonił i sprawdzał. Dam znać jak wyszło.
Osoby jadące pekapcem proszę o info, kto chce jechać którym - umówimy się może gdzieś. A może są chętni na wycieczkę rowerkiem?(taka mała rozgrzeweczka ;) )

adriansocho

Jeśli ja będę jechał to raczej asfaltem. Wyjazd 2,5 - 3h wcześniej.

storm

Jest odpowiedź z OSiR, mam nadzieję, że mi wybaczą wklejkę tutaj :)

Cytat
OSiR w Żyrardowie wyraża zgodę na wynajem toru kolarskiego w dniu 10.10.2010
w godz. 12-16. Odpłatność 20 zł brutto za godzinę. Płatne w recepcji pokoi
noclegowych przed rozpoczeciem zajęć.
OSiR Żyrardów

:D

Jakub S.

Ja będę teoretycznie o 11:56 na dworcu w Żyrardowie.
Jakub Sałata

Franc

Saurus: czekamy, do zobaczenia
Gemsi: może dojazd częściowo rowerem do Brwinowa lub coś koło tego? a potem pociągiem? Czy wolisz całą drogę pociągiem?
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

storm

No właśnie Franc - bo też miałem się zdzwaniać jakoś, może byśmy się umówili gdzieś w widocznym miejscu np w Pruszkowie (McDonald?) i stamtąd ruszyli w dalszą trasę? Wydaje mi się, że 40km to nie jest dużo,a  wtak chłodne dni będzie dobrą rozgrzewką przed torem kolarskim ;)
[oczywiście żeby tor nie był potem zbędny, trasa nie musi byc też pokonywana za szybko...]

gemsi

Cytat: Franc w Październik 07, 2010, 11:03:41 PM
Saurus: czekamy, do zobaczenia
Gemsi: może dojazd częściowo rowerem do Brwinowa lub coś koło tego? a potem pociągiem? Czy wolisz całą drogę pociągiem?
jesli bede bral dwa rowery lub żone, to tylko samochód, ale to zdzwonimy sie w sobote,
do żyrardowa mamy ledwo 50 km ;)

raffi

Ja ruszam ciapągiem Kolei Mazowieckich. Odjazd ze Wschodniego o 9:48. Jak ktoś chce się przyłączyć-zapraszam. Będę jechał w przedziale "dla osób z większym bagażem" na końcu składu.

A wracać będę chciał rowerem, o ile nie padnę po tych 3-4h na torze ;-)

BTW, pomysł średniej godzinnej jest de beściak. Można by spróbować zrobić mały "peleton" i dając sobie zmiany ustanowić jakiś fajny wynik. A po godzinnej rozgrzewce sprinty będą jak siemasz ;-)

Jakub S.

Jazda w peletonie wymaga wiele treningu wspólnego, nie sądze żebyśmy byli w stanie jechać tak ciasno by miało to sens. Każdy z nas się trochę "buja" po drodze i każdy inaczej. Zobaczymy jutro :)
Jakub Sałata