IV OGÓLNOPOLSKI ZLOT ROWERÓW POZIOMYCH 2011

Zaczęty przez zulus, Grudzień 30, 2010, 08:08:54 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

igorc

Igor Czajkowski
moja pasja to wyprawy rowerowe

live_evil

Cytat: igorc w Styczeń 07, 2011, 01:04:40 AM
Cytat: sławek w Styczeń 03, 2011, 09:37:56 PM
UWAGA - nie jestem do końca przekonany czy organizatorzy L. i I. Czajkowscy z Cykloturu,wkładając masę swojego czasu i pracy   nie musieli ostatecznie do imprezy dopłacić.
Sławku, powiem krótko wpisowe nie pokryło wtedy kosztów.
Ale zlot był przy okazji reklamą, więc nie marudź :P

igorc

Igor Czajkowski
moja pasja to wyprawy rowerowe

zito6

sławek

Cytat: zito6 w Styczeń 22, 2011, 11:41:14 AM
To co w końcu będzie zlot nad turawskim?

A wyluzuj... Gdzie tam do września... 
A tak poważnie, to wniosek o dofinansowanie został złożony przez Zulusa, i będzie/jest ? rozpatrywany w Urzędzie Miasta. Jak będzie dofinansowanie to sprawa będzie stosunkowo prosta, jak nie będzie... to nie wiem co... Zulus jest głową przedsięwzięcia... Na razie trzeba uzbroić się w cierpliwość. O ile się nie mylę to nie ma sytuacji, że 5 klubów się bije o prawo organizacji zlotu. Ja bym tam wolał, żeby była jakaś propozycja konkurencyjna i konkretna.
  Podsumowując- myślę, że wszystko jest na dobrej drodze.
Sławek

Yin

Cytat: sławek w Styczeń 22, 2011, 03:58:37 PM
jak nie będzie... to nie wiem co...
To zlot dalej będzie w Turawie, tylko trochę drożej. Przynajmniej tak zinterpretowałem co napisał Zulus. Na razie pozostaje spokojnie czekać na info - do lata jeszcze trochę zostało ;)

zulus

Dawno się nie odzywałem. Mogę już podać termin IV Zlotu poziomek - 9-11.09.2011r. Dalsze informacje np. o kwocie imprezy będą podane później. Ze względu na odległy termin imprezy musicie się uzbroić w cierpliwość. Będzie podany regulamin imprezy na stronie klubu Rajder Opole, o którym oczywiście poinformuję.

cruzbike

GG: 13949582

gemsi

storm

gromanik

Cytat: Franc w Styczeń 07, 2011, 05:44:46 PM
Domki /pokoje hotelowe są niezbędne: My mamy 2 dzieci, Igor z Lucyną 2 dzieci, Gromanik (będziesz?) - 1 dzieć, inne małe dzieci też będą.
Jak jest chłodno, mokro, to takie małe Potwory muszą mieć solidny, suchy i ciepły dach nad głową. W namioty można się bawić na początku lata, wczesna jesień to już za duże ryzyko.

Planuję być - a jakże by inaczej ;-)
Tym razem jednak wezmę przyczepkę ( o tą: http://bzaborow2.no-ip.org/galer/pg/show/1332 ), więc w pociągu będzie jeszcze ciekawiej ;-)

Zresztą już po zlocie zaczęliśmy w niej wozić Anię, mocując na pasach bezpieczeństwa w środku fotelik samochodowy.

storm

Zdajesz sobie oczywiście sprawę z tego, że jak tym razem zawiedzie połówka drzwi w podmiejskim to........ Kolejarze dostaną nie nerwów jak w Pile, ale normalnego zawału? ;-)

gromanik

Cytat: storm w Luty 04, 2011, 10:21:28 PM
Zdajesz sobie oczywiście sprawę z tego, że jak tym razem zawiedzie połówka drzwi w podmiejskim to........ Kolejarze dostaną nie nerwów jak w Pile, ale normalnego zawału? ;-)

Jak patrzyłem na możliwości dojazdu, to jest bezpośrednia TLK-a z przewozem rowerów i wagonem dla osób niepełnosprawnych (który znając życie we wrześniu nadal będzie stała na bocznicy na Olszynce Grochowskiej i pełniła rolę noclegowni dla bezdomnych w oczekiwaniu na naprawę rewizyjną, a w ich miejsce będzie jeździło padło po przewozach regionalnych), także nie spodziewałbym się, że wszystko będzie normalnie, ale może kolei mnie zaskoczy i raz wszystko będzie tak jak powinno ;-)

Ps. normalne zawały na kolei się nie zdarzają ;-)

gemsi

Cytat: gromanik w Luty 04, 2011, 11:27:07 PM
Jak patrzyłem na możliwości dojazdu, to jest bezpośrednia TLK-a z przewozem rowerów i wagonem dla osób niepełnosprawnych (który znając życie stoi na bocznicy na Olszynce Grochowskiej i pełni rolę noclegowni dla bezdomnych w oczekiwaniu na naprawę rewizyjną), także nie spodziewałbym się, że wszystko będzie normalnie, ale może kolei mnie zaskoczy i raz wszystko będzie tak jak powinno ;-)

zapowiada się ciekawie, jade z wami :)

zulus

W poprzedniej edycji zlotu, kilku forumowiczów miało chęć się wysilić i kombinowali z logo. Więc jest propozycja. Taki mały konkursik, logo dla zlotu. Zwycięzca otrzymałby drobną nagrodę (nie pieniężną :'() - odbiór osobisty na zlocie. ;)