IV OGÓLNOPOLSKI ZLOT ROWERÓW POZIOMYCH 2011

Zaczęty przez zulus, Grudzień 30, 2010, 08:08:54 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

luk-27

A propos, Ustronia... Czy któryś z Was nie jechał przypadkiem drogą szybkiego ruchu między Bielskiem a Skoczowem?

Franc

Moja lepsza Połówka też takiej trasy nie przejedzie, Junior także - nawet holowany nie wytrzyma, nie mówiąc o Młodej która w przyczepce dostanie bzika. Przydałaby się opcja powrotu w połowie drogi dla tych, które nie mogą.
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

kaczor1

Cytat: Franc w Sierpień 02, 2011, 11:48:09 AM
Przydałaby się opcja powrotu w połowie drogi dla tych, które nie mogą.

Wyjąłeś mi to z ust.
Trasa w dwóch wariantach, według mnie, dobrze sprawdziła się w Pile.
Wtedy też chyba Kasia, wróciła z małą samochodem (nie pamiętam, tak mi się wydaje), może dobrze by było, zapewnić taką asystę, aby niektóre osoby, mogły uczestniczyć chociaż w części wycieczki, nie rezygnując z powodu słabszej kondycji,  z zaplanowanych atrakcji. Myślę, że było by to dobre rozwiązanie, nawet jeśli wiązało by się z nieznacznym podniesieniem kosztów.

gromanik

Cytat: kaczor1 w Sierpień 02, 2011, 11:59:14 AM
Cytat: Franc w Sierpień 02, 2011, 11:48:09 AM
Przydałaby się opcja powrotu w połowie drogi dla tych, które nie mogą.

Wyjąłeś mi to z ust.
Trasa w dwóch wariantach, według mnie, dobrze sprawdziła się w Pile.
Wtedy też chyba Kasia, wróciła z małą samochodem (nie pamiętam, tak mi się wydaje), może dobrze by było, zapewnić taką asystę, aby niektóre osoby, mogły uczestniczyć chociaż w części wycieczki, nie rezygnując z powodu słabszej kondycji,  z zaplanowanych atrakcji. Myślę, że było by to dobre rozwiązanie, nawet jeśli wiązało by się z nieznacznym podniesieniem kosztów.

Tak, to Kasia z Anią drugą połowę trasy pokonała samochodem - wariantowanie trasy uważam za jak najbardziej wskazane - w naszym przypadku ja dam radę, Ania w przyczepce też, ale Kasia z drugim maleństwem już niekoniecznie.

zulus

o tych, którzy kondycji nie mają to niech się nie martwią, będzie krótsza trasa (skrócona).

zulus

Yin

Mapka dojazdu: http://www.eholiday.pl/noclegi-ki8885-plan.html#xtabs  (proszę o potwierdzenie czy zgadza się z stanem faktycznym)  Google maps pod adresem "turawa ul. spacerowa 6" wyświetla ulice w Opolu koło zoo.

zulus

zulus

gemsi

jedno pytanie:

w czasie zlotu nie mozna walnąc ani jednego browara i zapalic ani jednej fajki ?

zgodnie z tym

zakazu spożywania napojów alkoholowych w czasie dojazdu,
powrotu i trwania Zlotu oraz palenia tytoniu w grupie uczestników.

ale zioło mozna bachnąc ? ;)

PrzemO

Cytat: gemsi w Sierpień 09, 2011, 12:32:39 AM
jedno pytanie:

w czasie zlotu nie mozna walnąc ani jednego browara i zapalic ani jednej fajki ?

zgodnie z tym

zakazu spożywania napojów alkoholowych w czasie dojazdu,
powrotu i trwania Zlotu oraz palenia tytoniu w grupie uczestników.

ale zioło mozna bachnąc ? ;)
Wychodzi że można. I fajeczkę też możesz byle solo, bez grupy :D

A, pytanie mam: czy jeżeli mam zalecone spożywanie piwa z przepisu lekarza to mogę czy nie?
Przerwa

storm

Uffff! Nie ma nic o środkach psychoaktywnych - będę mógł się nażreć czekolady a inni wypiją kawę! ;)

kaczor1

Cytat: PrzemO w Sierpień 09, 2011, 02:09:31 AM
...

A, pytanie mam: czy jeżeli mam zalecone spożywanie piwa z przepisu lekarza to mogę czy nie?

Ja ma zalecone (poważnie)
Ale recepty i pieczątki na tym zaleceniu, pomimo próśb, abym mógł w domu okazać, nie dostałem.
"Ja panu wypiszę, przystawię pieczątkę, a potem będę to w internecie oglądał.
Co to to nie..."

Cytat: Obowiazki uczestników Zlotu

Posiadanie dokumentu tożsamości i karty rowerowej (prawa jazdy).

Zdaje się koledzy, że wykluczyliście tym zapisem wielu uczestników

gemsi

Cytat: kaczor1 w Sierpień 09, 2011, 08:43:09 AM

Cytat: Obowiazki uczestników Zlotu

Posiadanie dokumentu tożsamości i karty rowerowej (prawa jazdy).

Zdaje się koledzy, że wykluczyliście tym zapisem wielu uczestników

wlasnie, nie mam prawa jazdy i nie mam karty rowerowej... co w związku z tym ?

Makenzen

Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P