Zapraszam na wspólną jazdę Warszawa 30.04.11

Zaczęty przez kaczor1, Kwiecień 23, 2011, 01:36:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kaczor1

Jako że na długi weekend nie wybieram się na żadne dalsze wojaże, wybiorę się z Woydziem, jeśli pogoda dopiszę, do Czerska.

W dniach 30.04-1.05.2011 będzie się tam odbywać, tam, czyli na Dworze Konrada Mazowieckiego, Trzeci Turniej Rycerski, co oprócz samej wycieczki, zapewne samo w sobie będzie fajną atrakcją.
Woydzio jako prowodyr zamieszania, porusza się rowerem szosowym, a co za tym idzie, będziemy poruszać się asfaltem.
Żółwie tępo nie jest gwarantowane, lecz w przypadku większej grupy, można się podzielić na mniejsze zespoły.

Zbiórka około godz, 8:00 na rogu ulic Rozbrat i Górnośląskiej (Warszawa)

Istnieje podobno możliwość noclegu, jeśli ktoś chciał by zostać na następny dzień (ja wracam tego samego dnia).

Koszty biletów, noclegu i jadła we własnym zakresie oczywiście.

Strona zamku >>>klik
Miejsce zbiórki >>>klik
Info Woydzia >>>Klik
Zwiastun imprezy >>>klik
Plan imprezy >>>Klik

Więc zapraszam miłośników dziewoji w szaty zdobne odzianych, zmagań i potyczek rycerskich entuzjastów, a i rowerowych wycieczek spragnioną, budzącą się z zimowego letargu, brać poziomą.

gemsi

kaczor1

Cytat: gemsi w Kwiecień 23, 2011, 10:42:23 PM
Cholera, za blisko  ;D

Możesz przejechać przez punkt zbiórki
Zawszę to trochę dalej.

Inna alternatywa, zabrać familię jeśli to za blisko nie jest dla niech za daleko,
a jeśli za blisko jest za daleko, to familia samochodem może dojechać.

A tak na marginesie, to Gratuluje udanych startów.

Rymowanka na dziś

Starty w breventach to fajna sprawa
Pozomem startować w nich
wręcz wypada.
Lecz wszędzie jest potem,
Za bardzo blisko
Nie ważne czy Hel i morze,
czy jakieś zamczysko.

gemsi

Cytat: kaczor1 w Kwiecień 24, 2011, 09:06:01 AM
Cytat: gemsi w Kwiecień 23, 2011, 10:42:23 PM
Cholera, za blisko  ;D

Możesz przejechać przez punkt zbiórki
Zawszę to trochę dalej.

A tak na serio, to jesli zostane na Mazowszu to sie podepne, a jesli bedziemy jechac do rodziny na podkarpacie, to juz mam taki plan ze bede jechal rowerem ( wychodzi 330 km, wiec w ramach treningu przed brevetem 600 w sam raz ;))

Franc

Wszystkie znaki na ziemi i w powietrzu wskazują, ze mi się uda wyskoczyć - żona przekonana i pozwoliła.
Na WMK też jadę.
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

gemsi

Cytat: Franc w Kwiecień 27, 2011, 09:27:48 AM
Wszystkie znaki na ziemi i w powietrzu wskazują, ze mi się uda wyskoczyć - żona przekonana i pozwoliła.
Na WMK też jadę.

No moj wyjazd na poludnie stoi pod znakiem zapytania, wiec szansa na wspolny wypad rosnie

storm

Nie obiecuję, ale może się pojawię... Może na WMK nawet...

kaczor1

Ceny biletów:

CytatCeny biletów wynoszą:
10 zł bilet normalny
5 zł bilet ulgowy.

Prawdopodobnie podczas turnieju nie będą obowiązywały dodatkowe zniżki.
Turniej zaczyna się 30.04 o godzinie 12:00 i trwa do ok. 22:00 a w dniu 1.05. od 13:00 do 22:00.
Dziękuję za informacje odnośnie błędu na stronie - dam znać informatykowi.

Serdecznie zapraszam do Czerska!

gemsi

plany mi sie w końcu skonkretyzowały, jedziemy jutro na podkarpacie, żona samochodem ( bedzie sie tłukła 7 h w puszcze ), ja na midracerze :),
dystans 331 km http://tinyurl.com/plannajutro

Yin

Będzie jakaś fotorelacja, czy raczej planujesz wykręcić jak najlepszą średnią i nie będzie czasu?

storm

Ze względów niezależnych ode mnie, niestety jutro mnie nie będzie, tak samo jak i dzisiaj nie było na WMK, za co przepraszam, ze wprowadziłem Szanownych Kolegów w błąd :]

gemsi

Cytat: Yin w Kwiecień 29, 2011, 11:27:09 PM
Będzie jakaś fotorelacja, czy raczej planujesz wykręcić jak najlepszą średnią i nie będzie czasu?

Foto relacji brak, ale mysle o jakiejs kamerze outdoorowej z wyzwoleniem z pilota,
Z planowanych 300+, wyszlo 192, na co nalozylo sie kilka czynnikow, relacja niebawem,

A jak tam na turnieju rycerskim ?

gemsi

Cytat: Yin w Kwiecień 29, 2011, 11:27:09 PM

nie robilem zdjec, w niedlugim czasie bede mial kamerke outdoorową wiec bede produkowal videorelacje :)
poki co opis http://www.roweremnadmorze.pl/index.php?d=1&news=126

Jakub S.

Też się dałem nabrać Google Maps, nie ma to jak porządne papierowe mapy na których zaznaczono rodzaj drogi. W ogóle GPSy mnie też wkurzają bo zawsze "wiedzą lepiej" którędy chcę jechać ;)
Jakub Sałata

Yin

Cytat: Saurus w Maj 03, 2011, 12:35:02 AM
W ogóle GPSy mnie też wkurzają bo zawsze "wiedzą lepiej" którędy chcę jechać ;)
Ba, mój chyba bardziej wierzył w moje możliwości niż ja sam bo jak bym nie kombinował i nie zaznaczał " omijaj drogi ekspresowe i szybkiego ruchu" to i tak na jakieś kończyłem  ::)