Przyznać się! Który to...

Started by Makenzen, August 22, 2011, 07:33:39 AM

Previous topic - Next topic

szydziu

pozioMarek

Quote[poniedziałek rano Kopalino/Lubiatowo nad morzem - Wiesia zameldowała, że rano widziała poziomkę z sakwami (osobnik męski) + piona z sakwami (osobnik niemęski)/quote]
W Kopalinie na ul Bursztynowej licznik pokazał 444km naszej wakacyjnej wyprawy.
Tutaj też czujniki wykrywające jakikolwiek ruch "poziomek" rozstawione po całej Polsce przez lechulysego wykazały naszą obecność  :D
https://1drv.ms/f/s!Aux4EEh5Db2wd1jvkrTDHp-cYhM

lechulysy

Quote from: pozioMarek on March 25, 2018, 11:21:10 AM
Quote[poniedziałek rano Kopalino/Lubiatowo nad morzem - Wiesia zameldowała, że rano widziała poziomkę z sakwami (osobnik męski) + piona z sakwami (osobnik niemęski)/quote]
W Kopalinie na ul Bursztynowej licznik pokazał 444km naszej wakacyjnej wyprawy.
Tutaj też czujniki wykrywające jakikolwiek ruch "poziomek" rozstawione po całej Polsce przez lechulysego wykazały naszą obecność  :D
https://1drv.ms/f/s!Aux4EEh5Db2wd1jvkrTDHp-cYhM

miło mi poznać :) a poziomka zajefajna :)
Leszek

art75

Dzisiaj w Wiśle Nowej Osadzie  widziana z pokładu autokaru trajka jadąca z Malinki lub Czarnego w kierunku centrum miasta

Makenzen

A ja w zeszłą sobotę spotkałam w okolicach Bolechowa (woj. małopolskie) kogoś na poziomym handbike'u :)
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

klubowy

W Wiśle to mógł Darek jeździć. Jaki kolor trajki? Tu jego stronka: rehabilitacjadarek.pl
Ja, nie wiem, co to jest sen.
Przeglądam forum, przez całą noc i dzień
Bo gdy admin wpadnie szał
Skasuje mi to com przeczytać bym chciał...

art75

Kolor zdaje się biały albo jakiś jasny, siedziałem po lewej stronie, trudno było się bliżej przyjrzeć

Yin

@ art 75, siema człowieku, kopę lat, już myślałem że nie jeździsz :) Od 2016 nie wpadałeś na forum - w Ogrodzieńcu na zlocie będziesz? :)

Tehen

Warszawa
Piątek,  8 czerwca po 8
Ulica Dwernickiego na Pradze.
Leżak z podsiodłową.

Ktoś od nas?
Albo poziom i wygoda albo wydasz w cholerę kasy na różne kierownice i siodełka tylko po to żeby w końcu i tak kupić sobie rower poziomy.

lechulysy

Quote from: Tehen on June 10, 2018, 10:20:26 PM
Warszawa
Piątek,  8 czerwca po 8
Leżak z podsiodłową.

Ktoś od nas?
Tak to ja, a zauważyłeś jaka super ścieżkę robią :)
Leszek

DeVilio

Pozdrawiam jedynego poziomkowicza na wczorajszym Wielkim Przejeździe Rowerowym, którego finał miał miejsce w sopocie. Niestety moja poziomka będzie jutro dopiero przy dobrych wiatrach wiec za rok już na poziomie na WPR.
Cayon XT Performante FOX 18,5`
FatFlevo - na sprzedaż

aligatorpoczta

Quote from: DeVilio on June 11, 2018, 09:38:46 AM
Pozdrawiam jedynego poziomkowicza na wczorajszym Wielkim Przejeździe Rowerowym, którego finał miał miejsce w sopocie. Niestety moja poziomka będzie jutro dopiero przy dobrych wiatrach wiec za rok już na poziomie na WPR.
Dzieki 8) i za rok też z Tczewa jadę
Czarne Swb  ful 26x26, Zielona żaba swb 20x26

Tehen

Quote from: lechulysy on June 10, 2018, 11:22:43 PM
Warszawa
Piątek,  8 czerwca po 8
Leżak z podsiodłową.

Ktoś od nas?
Tak to ja, a zauważyłeś jaka super ścieżkę robią :)

A to Ty :)
Karolina Ciebie widziała nie ja.
Opisała że widziała poziomkę na której jechał łysy pan z brzuszkiem  ;D
Albo poziom i wygoda albo wydasz w cholerę kasy na różne kierownice i siodełka tylko po to żeby w końcu i tak kupić sobie rower poziomy.

lechulysy

Opisała że widziała poziomkę na której jechał łysy pan z brzuszkiem  ;D
a jak tak to jednak nie ja, mam bują czuprynę i nie mam brzuszka ;)
Leszek

Makenzen

No to musisz zmienić nick na lechuowlosiony ;)
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P