Powitanko

Zaczęty przez Ślimak, Październik 20, 2011, 09:20:51 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ślimak

Witam!

Na początek może powiem coś o sobie: "Urodziłem się w Małkinii, w lipcu, znaczy w drugiej połowie lipca..." Z tą Małkinią to był żart, ale reszta to prawda. Roweru poziomego jeszcze nie mam, ale pomału przygotowuję się do zakupu. Zapewne będzie to rama, do której sukcesywnie dołożę osprzęt (w kwestii osprzętu napewno zasięgnę porady na forum). Póki co dopiszę się do zamówienia odzieży forumowej. Od czegoś trzeba zacząć poziomkowanie :).

grzegorz

Czyli masz trzy miesiące?  ;). Szybko zaczynasz.
Witaj na forum.

Ślimak

Cytat: grzegorz w Październik 20, 2011, 09:33:26 PM
Czyli masz trzy miesiące?

I 194cm wzrostu ;D.

A za trzy miesiące może przejadę się na własnej poziomce.

Yin

Cytat: Ślimak w Październik 20, 2011, 10:06:10 PM
I 194cm wzrostu ;D.
Witam w poziomym gronie ludzi z predyspozycjami do jazdy na hi racerach ;)

trajk-o-ciklista

Cytat: Ślimak w Październik 20, 2011, 10:06:10 PM

I 194cm wzrostu ;D.

Kurcze, ale szybko rośniesz ! ;D Witaj !

Pozzzz
Igor

~o
~ \-/\-
(o)^(o)

VeloMotion recumbents
Igorova Ciklo Garaża

------------------

paaj

Cytat: Ślimak w Październik 20, 2011, 09:20:51 PM
Witam!

Na początek może powiem coś o sobie: "Urodziłem się w Małkinii, w lipcu, znaczy w drugiej połowie lipca..." Z tą Małkinią to był żart, ale reszta to prawda. Roweru poziomego jeszcze nie mam, ale pomału przygotowuję się do zakupu. Zapewne będzie to rama, do której sukcesywnie dołożę osprzęt (w kwestii osprzętu napewno zasięgnę porady na forum). Póki co dopiszę się do zamówienia odzieży forumowej. Od czegoś trzeba zacząć poziomkowanie :).

Witaj na forum. Jeżeli dobrze liczę to na drugi rok w wakacje będziesz miał skończony roczek, a to oznacza że możesz samodzielnie zjechać na ZLOT POZIOMYCH  ;D.

Ślimak

Cytat: paaj w Październik 21, 2011, 07:24:12 PM
Jeżeli dobrze liczę to na drugi rok w wakacje będziesz miał skończony roczek, a to oznacza że możesz samodzielnie zjechać na ZLOT POZIOMYCH  ;D.

Przecież nie napisałem w którym roku :P. Ale mniejsza o to.
W sprawie Zlotu to jak najbardziej się wybieram. Będę tylko musiał okazać pisemne zezwolenie od rodziców. Myślę, że da się zrobić ;).

wrmichal

Witaj
A skąd jesteś kolego? :)
Ebenen ist eine Maschine.
Michał

Ślimak

wrmichal

Uhuhu , dużo osób z W-wy tutaj a z moich okolic pustki :)
Ebenen ist eine Maschine.
Michał

Ijateż

Cytat: Ślimak w Październik 21, 2011, 08:37:40 PM
Przecież nie napisałem w którym roku :P.
Jeżeli nieprzyzwoicie dawno, to się waść nie sumituj, boś mi podobny jeno witaj w klubie! A jeżeli nieprzyzwoicie niedawno, to też witaj!  ;D

Ślimak

Słowo się rzekło, poziom złożony (dzięki Raffiemu). Pierwszą osoba, która na niego wsiadła po powrocie do domu była moja córka :).

Yin

Gratulację, teraz wypadało by wrzucić kilka fotek z nowym nabytkiem ;)

Franc

http://bzaborow.org/galer/pg/show/1642 - wyśledziłem przez stronę Warszawskiej Masy Krytycznej, gdzie Raffi założył dział na poziomie.
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800