Skąd jestes?

Zaczęty przez władek8, Sierpień 23, 2013, 10:38:42 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Z jakiego wojewodzctwa jestes?

Dolnośląskie
9 (6.6%)
Kujawsko-Pomorskie
8 (5.9%)
Lubelskie
7 (5.1%)
Lubuskie
2 (1.5%)
Łódzkie
16 (11.8%)
Małopolskie
6 (4.4%)
Mazowieckie
24 (17.6%)
Opolskie
4 (2.9%)
Podkarpackie
9 (6.6%)
Podlaskie
4 (2.9%)
Pomorskie
7 (5.1%)
Śląskie
15 (11%)
Świetokrzyskie
2 (1.5%)
Warmińsko-Mazurskie
4 (2.9%)
Wielkopolskie
13 (9.6%)
Zachodniopomorskie
6 (4.4%)

Głosów w sumie: 136

władek8

Jak zauważył Yin jest juz 600 uzytkownikow tego forum z tej okazji proponuje ankiete. Ciekawy jestem w jakim wojewodztwie mieszka najwiecej poziomkowiczów.

reneva

A którą opcję mają wybrać Ci, którzy wciąż "rozkoszują się" siedzeniem na metalowej rurze? ;D

władek8

Chyba będe musiał dodać opcje
- nie mam jeszcze poziomki
- mieszkam z granicą

Majsterkowicz

Hm... Ja myślę, że ankieta jest jak najbardziej dobrze sformułowana ;) Przecież bardziej chodzi nam, aby zobaczyć ile osób ma zamiar albo już angażuje się w życie Forum (tym samym głosując w w/w ankiecie) niż to, na jakim rowerku obecnie jeździ, prawda? ;)

władek8

Masz racje załozeniem było dowiedziec sie ile osob regularnie udziela sie na forum i z jakich regionow Polski jest najwiecej poziomkowiczow.

OldSpice

szkoda tylko, że nie można sprawdzić, kto na co głosował... Trzeba będzie to zrobić tradycyjnie- Kto z Łódzkiego? :D
"Weź to wywal, na co to trzymasz.. I tak tego nigdy nie zrobisz.."- mówili..
"Zrobię."- odpowiadałem.

hansglopke

Cytat: OldSpice w Sierpień 27, 2013, 03:12:06 AM
Trzeba będzie to zrobić tradycyjnie- Kto z Łódzkiego? :D

Tradycyjnie: Nikt.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

Franc

Z łódzkiego powinien być Saurus.
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

live_evil

hansglopke

Jak wynika z mojej mapki "zalicz gminę", to i ja z łódzkiego.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

paruva

Śląsk raczej mało popularny, ktoś z południowej części Silesii? Miałbym parę pytań i chciałbym zobaczyć kilka rozwiązań na żywo bo......   nigdy nie widziałem poziomki na żywo, nie licząc swojej

paaj

Yin

Tu Katowice. Śląsk ma sporo poziomych (znam z 10 osób - nie każda pisze na forum), ale widać jeszcze nie dotarli do ankiety :)

paruva

Yin a byłaby kiedyś możliwość podjechania do Kat, albo spotkać się gdzieś na trasie. Chciałbym podpatrzeć jak to wygląda na żywo. Bo mój prototyp powstaje tylko na podstawie zdjęć i na razie daaaaaaleko mu do ideału. Dzisiaj widziałem poziomkę,   SWB zrobione z starej kolarki w okolicach Żor.

Yin

Jasne, kwestia dogadania terminu bo nie każdy weekend mam wolny. Może nawet zrobimy małe spotkanie śląskich poziomych, zwykle pojawia się przynajmniej parę osób.