Skąd jestes?

Zaczęty przez władek8, Sierpień 23, 2013, 10:38:42 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Z jakiego wojewodzctwa jestes?

Dolnośląskie
9 (6.6%)
Kujawsko-Pomorskie
8 (5.9%)
Lubelskie
7 (5.1%)
Lubuskie
2 (1.5%)
Łódzkie
16 (11.8%)
Małopolskie
6 (4.4%)
Mazowieckie
24 (17.6%)
Opolskie
4 (2.9%)
Podkarpackie
9 (6.6%)
Podlaskie
4 (2.9%)
Pomorskie
7 (5.1%)
Śląskie
15 (11%)
Świetokrzyskie
2 (1.5%)
Warmińsko-Mazurskie
4 (2.9%)
Wielkopolskie
13 (9.6%)
Zachodniopomorskie
6 (4.4%)

Głosów w sumie: 136

paaj

Jak się wyrobię to może będziesz miał wizytację na poziomie :). Co ty na to ?.

hansglopke

"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

istrii

NAHTAH to jest już nas dwóch w ankiecie :)
Ale obawiam się że nie będziemy sami :) jest jeszcze co najmniej czterech poziomów ze "zdolnego śląska" :)

nahtah

W moim regionie jest nas trzech ale tylko ja jestem aktywny no i na ostatniej paradzie w Jeleniej G. poznałem poziomkowicza z Jeleniej Góry a gdzie Wrocław, Oława, Głogów. "ZDolny Śląsk" nie kwapi się do popularyzacji bytu w poziomie.;) Szkoda bo kupą ponoć raźniej.;)
ŻYCIE jest jak jazda NA ROWERZE aby utrzymać równowagę MUSISZ się poruszać naprzód.......Albert Einstein
https://www.bikestats.pl/rowerzysta/nahtah

Majsterkowicz

Gdzie Wrocław, albo Jelenia Góra ;)
Ja w swoim małym Krasnymstawie spotkałem przejezdnego poziomkowca, a z drugim miałem nawet przyjemność pogadać.
Aktualnie pracuje nad trajka z podwójnym napędem human + electric. Postaram się go namówić, co by pochwalił się co nieco na forum ;)

Ps, w tę środę w końcu będę miał spawanie reszty roweru! W końcu... :p

grzeziu

szydziu

A mówiłem KOSZULKI KOSZULKI I jeszcze raz KOSZULKI!!! Od razu by było widać "kto swój jest kto wróg" ;)

john52

mazowieckie Celestynów

Tef

Z cyklu przysłowia i powiedzonka ludowe. Oczywiście o poziomkach :) : Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

DrewnianaTrajka
Pierwsze ujeżdżenie SWB 'Mroczny Żuraw'

michu

kujawsko-pomorskie: Bydgoszcz

DeVilio

Cayon XT Performante FOX 18,5`
FatFlevo - na sprzedaż

grzeziu

hansglopke

"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

paaj

grzeziu chciał pewnie napisać Tuszynek :)

tomek70

Lubelskie Chełm  pozdrawia :)