Rekibiker

Zaczęty przez jrmazutis, Czerwiec 16, 2016, 11:56:50 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

jrmazutis

Witam,

Naszą pasją są rowery. Jesteśmy producentem ekologicznych rowerów poziomowych według naszych autorskich projektów.

Jesteśmy innowacyjną, całkowicie polską firmą wyłącznie z polskim kapitałem. Od lat tworzymy rowery, którymi sami poruszamy się na co dzień zarówno w mieście, jak i w terenie.
Zapraszamy do świata rowerów Rekibiker!

andrej

To, że wygodniej to nie trzeba nam przypominać ale poziomowych?
Chyba, że literówka.
Witam na forum.
Znajdziesz tu konstruktorów różnych typów rowerów poziomych.

AGA

andrej czepiasz się detali ,widziałem te sprzęty są poziome i bardzo poziomowe  ;) oryginalne pomysły
Witam Rekibikera & jrmazutis
pozdrawiam z Podkarpacia
w imieniu Tefa zapraszam na zlot do Bełchatowa  ;D
https://www.facebook.com/matixbike/timeline         - MATIX TRÓJKOŁOWIEC POZIOMY fat 1000W,48v, ,LIPO4 18AH przebieg- 2014-4860km sezon2015 -3740km,sezon2016-4456 przejechane

szydziu

Witamy witamy na portfolio czekamy ;)

Tef

Jorge pojawi się na zlocie ze swoimi produktami.
Z cyklu przysłowia i powiedzonka ludowe. Oczywiście o poziomkach :) : Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

DrewnianaTrajka
Pierwsze ujeżdżenie SWB 'Mroczny Żuraw'

tomo

Witam nowego usera.
Fajnie, że pojawiła się kolejna inicjatywa producencko- rowerowa, ale włożę do tego parę łyżek dziegciu.
- babole na stronie. Co to jest "społecznościowesocial media"?. Opis trajki woła o pomstę do nieba.
- rowery są po prostu brzydkie. Fotele ogrodowe, daszek na trytki, oklejenie boczków srebrną taśmą?, do tego wszechobecny kwadratowy profil- wygląda to bardziej na pierwszą garażową konstrukcję, a nie na finalny produkt dla klienteli zazwyczaj już trochę z rowerami obytej.
FAQ- dwa odnośniki na Wikipedię i poziome.republika.pl? Napisalibyście coś od siebie, bo tak to wygląda na pójście po linii najmniejszego oporu.

aligatorpoczta

Się czepiacie chłopa niech se robi z czego chce i jak chce jak ktoś zobaczy i mu się nie spodoba to nie kupi i tyle a wy zaraz po chłopie jedziecie widać ze musi jescze dojrzeć ale nie odrazu Rzym zbudowano :)
Czarne Swb  ful 26x26, Zielona żaba swb 20x26

AGA

niejedna prezentowana konstrukcja na tym forum wykonana była z podobnych materiałów i w podobnym stylu i same ohy i ahy zbierała
pewnie dla tego ze nie były to produkcje komercyjne
nie do końca wiem  po co krytyka w tym miejscu ,gość się tylko przedstawił i zaprezentował
zaczynam rozumieć czemu jest tylu użytkowników  którzy nie chcą tu nic pisać
odrobina taktu i tolerancji nie zaszkodzi  ;)
https://www.facebook.com/matixbike/timeline         - MATIX TRÓJKOŁOWIEC POZIOMY fat 1000W,48v, ,LIPO4 18AH przebieg- 2014-4860km sezon2015 -3740km,sezon2016-4456 przejechane

tomo

To co- nie krytykować?
Forum służy między innymi do wymiany opinii  i ktoś, kto prezentuje swoje dzieła w szerszym gronie musi być na krytykę przygotowany. Zresztą to była tylko moja subiektywna opinia, która nie wzięła się znikąd. Powtarzam- życzę samych sukcesów, ale nad ofertą trzeba jeszcze popracować.

AGA

krytyka jest czasem  konstruktywna, ale żeby tak od razu  zanim się rozgości nowy kolega   :P ;)

hansglopke

Witam na forum.
Zdaje się, że mieliśmy okazję porozmawiać w tamtym roku na Finale WOSP pod Pałacem.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

klubowy

Ja, nie wiem, co to jest sen.
Przeglądam forum, przez całą noc i dzień
Bo gdy admin wpadnie szał
Skasuje mi to com przeczytać bym chciał...

jrmazutis

Hey, Dziękuje za słowa wsparcia i za krytykę.
Mój pisemny polski nie jest dobre i dla tego prozę o wyrozumiałość, ale jeśli ktoś woli mogę pisać po Hiszpańsku albo po Angielsku i będzie dla mnie łatwiej. (Andrzej powiec mi co wolisz).
Tomo, Krytyka jest zawsze dobrze przejęta z mojej stronę i dla tego mam nadzieje ze się spotkamy na zlotu i będziesz się chwalić twoimi osiągnieciami.
Resztę użytkowników bardzo dziękuje za miłe przekwitanie i proszę liczyć na moje wsparcie i pomoc.

Jorge

barmar7

Mysłowice witają.

barmar7
"Wszystko można lepiej zrobić niż zostało to dotychczas zrobione"   
                 Henry Ford

Tef

@barmar7 jak byś mógł to:

Cytat: barmar7 w Czerwiec 20, 2016, 07:25:20 PM
"Ludzie, którzy tracą czas, czekając, aż zaistnieją najbardziej sprzyjające warunki, nigdy nic nie zdziałają. Najlepszy czas na działanie jest teraz!"
Mark Fisher

...tak dla porządku umieścić w swoim: Profil/Profil Forum/Podpis:
i zatwierdzić zmiany to by było elegancko i wypas estetyczno-forumowy-glanc!

Gdyż i bo ponieważ w każdej Twojej wypowiedzi ten dopisek jest czytany jako wypowiedź a nie jako Twoja sentencja, którą te zdanie jest.
Amen i Howgh!
PS. To uwaga czysto stylistyczna i optyczna.
Z cyklu przysłowia i powiedzonka ludowe. Oczywiście o poziomkach :) : Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

DrewnianaTrajka
Pierwsze ujeżdżenie SWB 'Mroczny Żuraw'