Święta Bożego Narodzenia

Zaczęty przez LowRider, Grudzień 18, 2016, 02:06:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

LowRider

Wszystkim Forumowiczom
oraz Zarządcy tego Forum składam z okazji
Świąt Bożego Narodzenia
serdeczne życzenia.

Błogosławieństwa bożego, wielu łask bożych, miłości, radości, pokoju, pojednania, zapomnienia forumowych waśni.
Życzę wszystkim niespokojnych świąt - takich, które spowodują, że życie zmieni się na lepsze, wartościowsze, szczęśliwsze.

No i oczywiście życzę wszystkim spełnienia poziomych marzeń w nowym 2017 ROKU

;D Nie obżerajcie się bo ramy trzeba będzie przerabiać... ;D

barmar7

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia oraz Nowego Roku 2017 przesyłam wszystkim najlepsze i szczere życzenia.
"Wszystko można lepiej zrobić niż zostało to dotychczas zrobione"   
                 Henry Ford

gajowy

Również życzę Poziomej Braci Spokojnych Świąt, żeby każdy znalazł pod choinką coś poziomego..... ;)

szydziu

oblivion

a ja dziękuję i wzajemnie wsjoxo dobroxo, xoxoxo!!
www.tomekmistak.wordpress.com
www.facebook.com/tomek.mistak

Franc

Wszystkiego najlepszego, co by zdrowia wystarczyło i nóżka podawała, co by się kółka lekko kręciły, przerzutki, hamulce i amortyzatory nie psuły a ramy nie łamały, żeby kasa była na upgrejdy i nowe rowery oraz czas, żeby na nich jeździć.
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

woldopeper

Witam
siły do kręcenia , wytrwałości przy naprawianiu i konstruowaniu i w ogóle wszystkiego dobrego !
pozdrawiam Waldek

Makenzen

Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

tom0jo

Również wszystkiego najlepszego na święta i na nadchodzący rok, wielu kilometrów...

john52

storm

nahtah

Zdaj się, że napisałem nie tam gdzie trzeba.;)))
To jeszcze raz. Zdrowych i Wesołych Świąt oraz Rowerowej Kondycji na przyszły rok 2018
ŻYCIE jest jak jazda NA ROWERZE aby utrzymać równowagę MUSISZ się poruszać naprzód.......Albert Einstein
https://www.bikestats.pl/rowerzysta/nahtah

LowRider

Ja się również przyczyniam do życzeń świątecznych. Ja dostałem najlepszy prezent gwiazdkowy jaki można sobie wymarzyć. Żona poinformowała mnie, że jest w ciąży. :) Więc dojdzie kolejny poziomy kolarz lub kolarka :)

Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Inc0

Wesołych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia wszystkim Poziomkom i przed wszystkim gratuluje LowRider tobie prezentu gwiazdkowego :)
Lepsze jest największym wrogiem dobrego.

Franc

Wszystkiego najlepszego, zdrówka i odpowiedniego poziomu.
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800