nasze logo

Zaczęty przez woldopeper, Styczeń 17, 2017, 09:33:43 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

woldopeper

witam
Pytałem prawie rok temu , ale zapytam raz jeszcze-to jak jest z tym logo Naszego Poziomego Bractwa?
znaczy jest czy nie jest- bo to pytanie jest...
pozdrawiam Waldek

hansglopke

Łatwiej rower zbudować, czy przejechać ultra niż wymyślić logo.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

aligatorpoczta

Logo było by super ale grafik by się przydał jest tu jaki :)
Czarne Swb  ful 26x26, Zielona żaba swb 20x26

aligatorpoczta

Chciałbym na flagę cos fajnego nanieść i z dumą z nia.jeździć ale kiepski jestem w te kocki i flagi niema :(

storm

Khm, ale przecież było coś robionego w temacie za czasów Zlotu w Warszawie i potem kiedy robiłem wizytówki na Zlot w Sieradzu zdaje się?

kaczor1

Cytat: woldopeper w Styczeń 17, 2017, 09:33:43 PM
witam
Pytałem prawie rok temu , ale zapytam raz jeszcze-to jak jest z tym logo Naszego Poziomego Bractwa?
znaczy jest czy nie jest- bo to pytanie jest...

Generalnie oficjalnie logo nie zostało wybrane, ale jest kilka wzorów, które w zależności od upodobań możesz sobie wykorzystać.
Np. ze zlotów i strony HPV są tu:

https://www.facebook.com/pg/ForumPoziomePl/photos/?tab=album&album_id=591591337670324

Danielasty

aligatorpoczta

Ale że co? Każdy ma se tatuaż walnąć ;) Ja chciałem tylko na flage

woldopeper

Orzesz ty orzeszku...żona się nie ucieszy ...ta... pytałem tylko o logo ... na flagę...
pozdrawiam Waldek

aligatorpoczta

A ten tatuaż to obowiązkowy ? ;) jesli tak to na jakiej części ciała trzeba zrobić :)

Danielasty

ja zrobiłem jak widać na łydce prawej nogi :P

aligatorpoczta

A zatwierdzony przez najwyższą komisyje ,bo jak miejsce sam wybrałeś i komisyja nie zatwierdził to bedzie lipa ;)

LowRider

Każdy może coś zaproponować? ::)

świeżak

Proponuję jakieś naklejki na auto z logo.

aligatorpoczta

Tu niema chętnych z umiejętnościami graficznymi by zrobić jakieś fajne logo ,szkoda