Poziome ciekawostki ze świata

Zaczęty przez Yin, Sierpień 08, 2008, 03:03:55 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

szydziu

Super - chyba wzmocnię (konkretnie) sufit i taki sobie zorganizuje ;)

władek8

Dla kobiety która lubi rowery to byłby super prezent. :)

M63

Nie wstanę ,
TAK będę leżał !!!

hansglopke

Cytat: M63 w Wrzesień 29, 2013, 01:18:07 PM
Catrike zabierze cię na wycieczkę po fabryce

Pójdę w ich ślady. Na początek kupię sobię taką maskę w gwiazdki. ;)

"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

Yin

Mega fajny park maszynowy mają. Szczególnie jestem pod wrażeniem maszyn do zaplatania i centrowania kół. A zaczynali jeśli dobrze pamiętam od garażowego warsztatu.

paaj

A ja się zastanawiam jak rozbudowany trzeba mieć rynek zbytu, na umówmy się nie najpopularniejsze rowery by zachować ciągłość produkcji.

SAC

:)
Jak woda przez te dziury wejdzie to nie będzie velo-amfibia, ale raczej volo - łódź podwodna.   

Yin

Przednia cześć jest zaślepiona (fotka nr 3) wiec może nie będzie tak źle. Ale sam chętnie zobaczył bym relację z wodowania ;)

Danielasty

tyle co ma ram i czesci + dostep do warsztatu to bym poziomki za 300zł robił masowo ;D

Yin

O tego nie zauważyłem, fajne :) Jak tak patrzę na ten transportowiec z skrzynką z przodu to myślę o velo z czymś takim z przodu i z tyłu, był by to taki obudowany poziomy cadillac :)  I ta strefa zgniotu w razie czego  ;)

Majsterkowicz

Nie wiem, czy takowy link się już pojawił, ale wrzucam bo mnie bardzo zaciekawił ;)
Może nie samo mocowanie tylnych kół jednostronnie poprzez oś pedałów, ale jak są one zamocowane do ramy! Przechylanie jest mega ;)
http://www.youtube.com/watch?v=0XUXBtgQ9KQ