Poziome ciekawostki ze świata

Zaczęty przez Yin, Sierpień 08, 2008, 03:03:55 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

toudi333

fdx

Taka trajka mi w oko wpadła... jeszcze troszke i mozna z tego velomobil zrobić... albo kajak czy rower wodny...
Poziomka... bo ostre koło jest zbyt mainstreamowe...

tomo

zbiegusek

Drewniak boski, a skojarzenie IMO bezsensu. :) Może dlatego, że drewniak gdzieś daleko jest bliski moim pomysłom. ;)
Tomo - nie złość się na moje określenie skojarzenia. Po prostu nie widzę związku (wiem, wiem... rama obwiedniowa skojarzyła ci się z gumianym bumperem wozu z antenką). Pewnie dlatego, że karoseria lunaparkowego pojazdu mnie się cały czas podobuje niezmiernie i chciałbym z niej zrobić elektrokara do jeżdżenia po wsi. :)
--
Pozdrrrawiam serrrdecznie!
zbYszek

noisue

Cytat: fdx w Styczeń 26, 2018, 09:48:39 AM

Taka trajka mi w oko wpadła... jeszcze troszke i mozna z tego velomobil zrobić...

Można np.: drewnianego Quest'a.
https://www.youtube.com/watch?v=6kC2dOeI7QY

zbiegusek

śliczny. Jak motorówki z międzywojnia. ;)
--
zbYszek

Ijateż

Cytat: fdx w Styczeń 26, 2018, 09:48:39 AM
Taka trajka mi w oko wpadła... jeszcze troszke i mozna z tego velomobil zrobić... albo kajak czy rower wodny...
Otóż to! Im dłużej patrzę, tym bardziej myślę, że jakby tak dodać dno, choćby z gumowanego płótna na lekkim stelażu na wzór dawnych kajaków składaków, to powstałby idealny pojazd na naszą poznańską kaczko... sorry, Wartostradę!

(obecnie woda jest wyższa)

fdx

Yin

fdx

niezły... jakby jeszcze do tego obudowę dorobić to sie zrobi taki miejski velomobil (na tyle wysoki żeby go w tłoku bylo widac, osłonięty od deszczu...

fdx

Mociumpel

Jeep - pewnie powojenny ... a jakie miny znawców wkoło podniesionej maski ...

Inc0

4lytery...V8..bezpośredni wytrysk ..dwa ślimaki wypas :P
Lepsze jest największym wrogiem dobrego.

zbiegusek

Mnie tam liczba lusterek rzuciła się w oczy - praktycznie nie ma martwych pól. ;)
--
zbYszek