Witam wszystkich :)

Zaczęty przez GP, Marzec 31, 2022, 08:11:40 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

GP

Dzień dobry.
Od jakiegoś czasu jestem posiadaczem nieco przechodzonego Streetmachine GT, którego stopniowo przywracam do stanu używalności. Ponieważ to moja pierwsza w życiu "poziomka" będę Was pewnie przez jakiś czas zadręczać lamerskimi pytaniami technicznymi.
Liczę na wyrozumiałość :)

Pozdrawiam z Wrocławia,

Łukasz GP

Chris

Cześć

Pozdrawiam z Sochaczewa  8)
"Nie da, to się wejść krokiem defiladowym po schodach"

szydziu

Pozdrowienia z północnych krańców wielkopolski ;)

DeVilio

Pozdrowienia z samej północy Polski! Łap odpowiedni poziom i do boju!!
Cayon XT Performante FOX 18,5`
FatFlevo - na sprzedaż

Tef

Z cyklu przysłowia i powiedzonka ludowe. Oczywiście o poziomkach :) : Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

DrewnianaTrajka
Pierwsze ujeżdżenie SWB 'Mroczny Żuraw'

Leopold

nahtah

No jak by to było, by zDolnyśląsk się nie przyłączył do powitania.;) Pozdrwer z Bolesławieckiego
ŻYCIE jest jak jazda NA ROWERZE aby utrzymać równowagę MUSISZ się poruszać naprzód.......Albert Einstein
https://www.bikestats.pl/rowerzysta/nahtah

roroch

Pozdrowienia ze Szczecina. Mam HP streetmachine w konfiguracji dual drive (3 biegi) i kaseta 9. Ostatnio rozwaliłem click box dual drive'a. Miałem kłopot, żeby dostać nowy. Ale udało się. Jak masz podobny zestaw, to zainwestuj 10 złotych w osłonę przerzutki. Ja tak zrobiłem, niestety dopiero po fakcie.

Mociumpel

Pozdro z Wrocka również - machanie kulasami "inaczej" jest kolejnym etapem do doskonałości - mhrocznie żartując - kiedy przyjdzie czas będziesz wiedział jak sprawniej odejść ;)

klubowy

Ja, nie wiem, co to jest sen.
Przeglądam forum, przez całą noc i dzień
Bo gdy admin wpadnie szał
Skasuje mi to com przeczytać bym chciał...

Some Grue

Rzeszów też wita i pozdrawia :)

Romanes

ZbychoStacho

Cześć ,
Pozdrawiam z Puław. Powodzenia w pracach :)

Yin

Śląsk wita:) Forum jednak jeszcze żyje jak widzę ;)

SQ9SBF

Witam ze Starokrzepic. :)