[Zlot 2023] propozycje chętnych

Zaczęty przez szydziu, Lipiec 04, 2022, 10:40:47 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

szydziu

Jeszcze nie opadł kurz po odjeżdżających ostatnich uczestnikach a tu już trwają przygotowania do kolejnego :)
Podczas ogniskowego plebiscytu padły propozycje kolejnych imprez:
1. Kalisz
2. Kozienice
3. Boszkowo
4. to miejsce czeka na Twoją propozycję :)

Tehen

Mnie możecie wpisać na 2024.
Będzie to mój 10 ogólnopolski zlot i chętnie podejmę się tego niewdzięcznego zadania  8)

A co do miejscówek to warto też dopisać kto będzie potencjalnym organizatorem.
Albo poziom i wygoda albo wydasz w cholerę kasy na różne kierownice i siodełka tylko po to żeby w końcu i tak kupić sobie rower poziomy.

szydziu

Co za różnica kto organizuje? ;)
Ważne żeby impreza była udana!

Tehen

Cytat: szydziu w Lipiec 04, 2022, 12:15:07 PM
Co za różnica kto organizuje? ;)
Ważne żeby impreza była udana!

Oczywiście.
Tylko kto się odważy zrobic zlot w Kaliszu  ;D
Albo poziom i wygoda albo wydasz w cholerę kasy na różne kierownice i siodełka tylko po to żeby w końcu i tak kupić sobie rower poziomy.

nahtah

To w końcu jest ORG czy go nie ma?;)
ŻYCIE jest jak jazda NA ROWERZE aby utrzymać równowagę MUSISZ się poruszać naprzód.......Albert Einstein
https://www.bikestats.pl/rowerzysta/nahtah

hansglopke

Cytat: szydziu w Lipiec 04, 2022, 10:40:47 AM
Jeszcze nie opadł kurz po odjeżdżających ostatnich uczestnikach a tu już trwają przygotowania do kolejnego :)
Podczas ogniskowego plebiscytu padły propozycje kolejnych imprez:
1. Kalisz
2. Kozienice
3. Boszkowo
4. to miejsce czeka na Twoją propozycję :)

Czyżby wybory na jesieni?
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

tom0jo

Już jedna osoba podała w Ustce że chce zorganizować zlot w Kozienicach, jeśli się nie mylę, a jeżeli będzie głosowanie to znów zabraknie czasu na organizację.

karola

Jestem zaskoczona postem, bo myślałam, że już zostało ustalone, że zlot w Kozienicach. Zawsze było chyba tak, że na zlocie wyłaniano organizatora kolejnego zlotu i przyznam, że byłam pewna, że to właśnie zostało ustalone :)

nahtah

Zmylił mnie ten post o głosowaniu, bo słyszałem propozycje Karoli więc dyskusja nad miejscem w przyszłym roku jest zakończona.

ZLOT ORGANIZUJE KAROLA W KOZIENICACH -

Czekam na ścisły termin i klepie urlop - pozdrower;))
ŻYCIE jest jak jazda NA ROWERZE aby utrzymać równowagę MUSISZ się poruszać naprzód.......Albert Einstein
https://www.bikestats.pl/rowerzysta/nahtah

hansglopke

"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

roroch

Proponowałem zlot w Szczecinie, natomiast o propozycjach zlotów w Kaliszu,Kozienicach, Boszkowie nie słyszałem na zlocie. Mam pomysł, aby każdy z proponujących
przygotował krótki film i miejscu zlotu, żaby nie okazało się, że tak jak w tym roku po prostu nie było gdzie pojeździć na poziomkach. Miejsce, czyli o

roroch

... czyli osrodek batrdzo miłe, lecz w okolicach Ustki brak tras rowerowych na poziomie. Dosłownie...

Tehen

Cytat: roroch w Lipiec 06, 2022, 12:56:42 AM
... czyli osrodek batrdzo miłe, lecz w okolicach Ustki brak tras rowerowych na poziomie. Dosłownie...

Ja czuję się bardzo usatysfakcjonowany trasami.
Asfaltowe ścieżki zrobiły robotę, nie było płasko,udało się liznąć trochę szutrów.
Część wycieczki z Rowów pojechała nawet "Szlakiem Zwiniętych Torów".
Oczywiście można było więcej ale w morzu też dupsko trzeba było pomoczyć.

CytatProponowałem zlot w Szczecinie, natomiast o propozycjach zlotów w Kaliszu,Kozienicach, Boszkowie nie słyszałem na zlocie.
Była mowa o tym na ognisku w sobotę.
Byłeś?

roroch

Żałuję, ale niestety w sobotę już mnie nie było na zlocie i stąd moja niewiedza na temat.:-( W każdym razie pozostaję przy swojej propozycji organizacji zlotu w Szczecinie w 2023 roku i nalegam, aby
przy wyborze miejsca kierować się materiałami video z tras gdzie miałby się on odbyć. Na tegorocznym zlocie bylem krótko ale miałem okazję przejechać się
ze Słupska do Ustki -  bocznymi szosami i szutrem. Stąd moje rozczarowanie infrastrukturą rowerową okolicy tegorocznego zlotu i dlatego rzuciłem propozycję
aby w przyszłym roku pojeździć na przykład takimi trasami jak Odra-Nysa, pojezierze Meklemburskie, szlak wokół Zalewu Szczecińskiego, gdzie ruch rowerowy
prawie nie krzyżuje się z samochodowym. Wkrótce wrzucę trochę materiałów video z tych tras. Pozdrawiam obecnych na zlocie a także tych wszystkich, którym
w tym roku się nie udało być. Pomimo słabych tras bardzo podobała mi się atmosfera zlotu i o

roroch

... i osrodek w którym się spotkalismy. :-)