poziomka a zdrowie

Zaczęty przez zakręcony, Lipiec 26, 2022, 09:03:05 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

zakręcony

witam wszystkich na forum jestem młodziak na forum proszę o wybaczenie moich pomyłek,
no i lecimy mam problemy zdrowotne które uniemożliwiają mi jazdę na normalnym rowerze chciałbym spróbować na poziomce może się na da, problem w tym że nie chcę kupować kota w worku, mieszkam w okolicy Bełchatowa poszukuję wypożyczalni rowerów poziomych do którego mógłbym przytulić się na parę godzin.
pozdrawiam zakręcony

hansglopke

Jest kilka rowerów w okolicy Bełchatowa, o wypożyczalni nie słyszałem.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

zakręcony

proszę o kontakt z osobami z okolic Bełchatowa którzy posiadają poziomki pozdrawiam.

Tef

Kilka kliknięć i masz... Jestem i masz... Co potrzeba? Jestem z Bełchatowa z Dolnośląskiego.
Z cyklu przysłowia i powiedzonka ludowe. Oczywiście o poziomkach :) : Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

DrewnianaTrajka
Pierwsze ujeżdżenie SWB 'Mroczny Żuraw'

zakręcony

potrzebuję dopasować się do poziomki czy po prostu mi się nada (czy będę mógł jeździć na takim sprzęcie) pozdrawiam

Leopold

Nie wiedząc jakie masz problemy zdrowotne trudno jest radzić co możesz wykorzystać....  trudno ale taka jest prawda.

zakręcony

potrzebuję spróbować jazdy na poziomce czy dolegliwości wystąpią do tej pory jeździłem na zwykłym rowerze dolegliwości się nasilały pozdrawiam

DeVilio

Pytanie - jakie dolegliwości. Jeżeli chodzi o ból pleców, nadgarstków - poziomka pomoże.
Cayon XT Performante FOX 18,5`
FatFlevo - na sprzedaż

zakręcony

Nie chodzi o bule które wymieniasz jestem po zabiegu chirurgicznym.

DeVilio

Ok, więc nadal wiemy tyle że nic nie wiemy. Bóle jakie wymieniłem są w ścisłym związku z pionowym rowerem. Jeżeli nam nie napiszesz co się stało albo jaki zabieg miałeś - nie będziemy w stanie w jakikolwiek sposób oszacować chociaż czy poziomy rower to rozwiązanie dla Ciebie.
Cayon XT Performante FOX 18,5`
FatFlevo - na sprzedaż

Leopold

To chociaż powiedz co Ci dolega jeżdżąc na rowerze pionowym, że nie możesz na nim jeździć.

live_evil

Cytat: zakręcony w Sierpień 17, 2022, 01:03:14 PM
jestem po zabiegu chirurgicznym.
Zabiegiem chirurgicznym może zaszycie 3cm rany jak i reimplantacja odciętej w wypadku kończyny.

natalka

Cytat: live_evil w Sierpień 18, 2022, 11:14:04 PM
Cytat: zakręcony w Sierpień 17, 2022, 01:03:14 PM
jestem po zabiegu chirurgicznym.
Zabiegiem chirurgicznym może zaszycie 3cm rany jak i reimplantacja odciętej w wypadku kończyny.

..napisał Live_Evil patrząc na wynik swoich działań przy użyciu świeżo co naostrzonej siekiery...

BP, NMSP :D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

live_evil

Cytat: natalka w Sierpień 19, 2022, 08:22:21 PM
..napisał Live_Evil patrząc na wynik swoich działań przy użyciu świeżo co naostrzonej siekiery...
Oj tam, ledwo draśnięcie ;-)

zakręcony

jestem po zabiegu urologiczny siodełko przy rowerze pionowym nie zbyt jest wygodne w takim przypadku pozdrawiam