[ZLOT 2024] Łódź, 3-7 lipca 2024

Zaczęty przez live_evil, Sierpień 25, 2023, 02:22:31 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

live_evil

Formularz rejestracyjny w linku poniżej:

REJESTRACJA NA ZLOT

Zapraszam wszystkich na zlot miłośników rowerów poziomych, który w 2024 organizuję w Łodzi w dniach 3-7 lipca 2024r.

Dalsze szczegóły publikować będę w miarę postępów organizacyjnych.

woojtek1

Uff, a już się bałem, że nie zostało wybrane miejsce na przyszły zlot. Super!

Chris

Może się uda na cały zlot przyjechać a nie jak ostatnio  :'(
"Nie da, to się wejść krokiem defiladowym po schodach"

Jacekddd

Kilkadziesiąt km mniej niż do Kozienic. To chyba dobrze. Szanse rosną.

Quest XS 21kkm; 11 Podróży 6379Km; Bieganie;
http://www.sports-tracker.com/view_profile/jacekddd

cysoz

live_evil

UPDATE

Baza zlotu będzie w Ośrodku Wypoczynkowo-Hotelowym Prząśniczka - https://przasniczka.eu - mam wstępnie zarezerwowane 50 miejsc noclegowych.

Pokoje są 2 oraz 3-osobowe z łazienkami, koszt - wstępnie - około 55zł osobodoba.
Jest możliwość wynajęcia zamykanego pomieszczenia na przechowywanie rowerów - trwają negocjacje n/t kosztów,

Wkrótce opublikuję stronę oraz formularz rejestracyjny.

AGA

super wiesci !! skoro juz wiadomo coś o pokojach to chciałbym zarezerwować 3 osobowy z łazienka  :)
https://www.facebook.com/matixbike/timeline         - MATIX TRÓJKOŁOWIEC POZIOMY fat 1000W,48v, ,LIPO4 18AH przebieg- 2014-4860km sezon2015 -3740km,sezon2016-4456 przejechane

cysoz

Cześć, jak Ci idzie przygotowanie? Czy można już rezerwować?
//
Ja , Adam i Marek chcielibyśmy pokoik z łazienką :)

Franc

Bede, chuj z żeglowaniem w tym terminie, Maleństwo będzie musiało poczekać, ale bede.
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

szydziu

U mnie jak zwykle jeszcze nic nie wiadomo... Jedno co jest pewne że Beata w terminie zlotu jedzie na koncert AC/DC i najprawdopodobniej na zlot będę jechał z moimi 3 chłopakami. Może dogadam się z kuzynkami i porzucę ich w Toruniu... Jak żyć? jak żyć?

hansglopke

Byłem na AC/DC bodajże 34 lata temu. Oni wtedy już wydawali mi się staży. Koncert był super. Przywiozłem manytalksa.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

szydziu

Podpytasz czy można przytargać przyczepę kempingową? Nie będę mieć wtedy problemu z jaką ilością "szydzioków" dotrę ;)

Tehen

Franc obiecuje:
Bede, chuj z żeglowaniem w tym terminie, Maleństwo będzie musiało poczekać, ale bede.

Ile to ma zanurzenia?
Obok masz jakąś większą kałużę.
Może uda się połączyć zlot z pływaniem XD
Albo poziom i wygoda albo wydasz w cholerę kasy na różne kierownice i siodełka tylko po to żeby w końcu i tak kupić sobie rower poziomy.

szydziu

No ej - jedziemy do ŁODZI ;) Z założenia powinno się to unosić ;)

hansglopke

Baza w Łodzi, ale wycieczki pewnie będą pod łodzią. Kąpielówki brać brać
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp