ZAPYTANIE

Started by świeżak, November 03, 2025, 08:10:27 PM

Previous topic - Next topic

świeżak

Dzien dobry.
Mam takie nietypowe pytanie związane z moja przeprowadzka do Warszawy. Kto z forumowiczów jest z Warszawy ewentualnie okolic.? POZDRAWIAM

Tehen

Piaseczno

Do Warszawy mam 200 metrów 8)
Albo poziom i wygoda albo wydasz w cholerę kasy na różne kierownice i siodełka tylko po to żeby w końcu i tak kupić sobie rower poziomy.

Chris

A ja z Sochaczewa mam 50km  8)
"Nie da, to się wejść krokiem defiladowym po schodach"

świeżak

Super..Precyzujac to ja z Piaseczna.

Tehen

No co Ty gadasz  ;D

Od dawna?
Trzeba jakieś zapoznanie terenu zrobić w takim razie.
Albo poziom i wygoda albo wydasz w cholerę kasy na różne kierownice i siodełka tylko po to żeby w końcu i tak kupić sobie rower poziomy.

świeżak

Od tygodnia.Zapraszam na herbatę,kawę,piwo itp.

Tehen

Chętnie skoro już jesteśmy sąsiadami  :P

tom0jo

To kiedy piwko powitalne w Baranku?

świeżak

Na razie  szukam pracy i caly czas mam tym wypelniony,ale na wszystko przyjdzie czas.Jeszcze nawet pozioma nie przywiozlem tylko mam zwykly rower

Franc

Baranku? WTF "Baranek"?
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

Tehen

Quote from: Franc on November 05, 2025, 08:35:05 PM
Baranku? WTF "Baranek"?

Knajpa "żeglarska".
Jak masz predyspozycje to można nieźle "popłynąć"  ;D

A serio to pub na Fabrycznej w Piasecznie.
Bez chamówy, dresów, za każdym razem jak przyjdziesz jesteś witany jak stary znajomy.

Tehen

Quote from: świeżak on November 05, 2025, 03:01:43 PM
Na razie  szukam pracy i caly czas mam tym wypelniony,ale na wszystko przyjdzie czas.Jeszcze nawet pozioma nie przywiozlem tylko mam zwykly rower

Na spokojnie.
Ja teraz też na piona się przesiadłem ponieważ w poziomym powietrza mi zabrakło w tylnym kole (ale tylko na dole!) i jakoś brak motywacji do naprawy.
Poza tym o 16 już się robi ciemno a jak się przemyka przez miasto na pionie lepiej człowiek widoczny.
Ale skończą rozkopy przy Laminie wracam na poziomy.

Gdybyś coś potrzebował,miał jakieś pytania, szukał czegoś na mieście wal śmiało.

świeżak

Dzięki..Możemy się jakoś wieczorem ,dzisiajalbo jutro spotkać?

Tehen

Dziś moja lepsza połowa już coś wymyśliła ale jutro jak najbardziej.

Wyślę Ci w wiadomości kontakt to się jakoś spiszemy.

Franc

Ja jutro nie mogę bo się pakuję a w sobotę rano jadę do Giżycka wyciągać maleństwo z wody. Ale za to przyszły tydzień.......
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800