Zlot Rowerów Poziomych 2026 1-5.07.2026 Dolina Baryczy

Started by Tehen, February 07, 2026, 05:42:07 PM

Previous topic - Next topic

szydziu

Mała prośba - po edycji wpisu - wpisz prosze tutaj info że tam był edit - przeglądam forum tylko po nowych postach i jakoś nie wyłapałem że są perturbacje ;)

Tehen

Informacja o zlocie została zaktualizowana.

Zapraszam do pierwszego wpisu po więcej szczegółów.
Albo poziom i wygoda albo wydasz w cholerę kasy na różne kierownice i siodełka tylko po to żeby w końcu i tak kupić sobie rower poziomy.

Tehen

I wpadła dodatkowa aktualizacja.

Głównie chodzi o kwestie noclegowe pod dachem - udało się znaleźć dodatkowe miejsca na południe od Twardogóry, 11 km od Głównej Bazy Zlotu czyli Campusu Domasławice

Dodatkowa baza noclegowa:
Centrum Inicjatyw Wiejskich

Jeśli jest ktoś zainteresowany takim noclegiem proszę o informację.
Albo poziom i wygoda albo wydasz w cholerę kasy na różne kierownice i siodełka tylko po to żeby w końcu i tak kupić sobie rower poziomy.

cysoz

Cześć

Ja i Adam jesteśmy zainteresowani lokalem pod dachem, myślę że Marek również
Pytanie jak i z kim załatwiać i jakie są pokoje?

Tehen

Temat już mamy omówiony ale gdyby jeszcze ktoś miał pytania odnośnie noclegów to zapraszam do kontaktu.

Będę robił aktualizację, więc jakieś miejsca pod dachem na kempingu może się pojawią.
Co do tych dodatkowych miejsc za Twardogórą (przypominam że jest skromne 11 km od naszego głównego miejsca) na razie zbieram zainteresowanie i będziemy robić grupową rezerwację jeśli się zbierze grupa.