Dzieńdoberek

Zaczęty przez Rumcajs1, Sierpień 27, 2010, 07:39:16 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rumcajs1

Yin, F.O.R.E.S.T, technolog1, mpalternatywa, gemsi... -> to dzięki Wam :)
Jeżeli półtorej kury zniesie półtora jajka w półtora dnia, to ile jajek zniesie dziewięć kur w dziewięć dni?

Jakub S.

Uff... nie daj się wyprzeć :)
Jakub Sałata

Rumcajs1

Przyznaję - poniosło mnie po słowach o wiejskości roweru gemsiego.. Takiego chamstwa nie spotyka się na codzień, bo w debacie na żywo gostek OD RAZU dostałby po pysku..

:)
Jeżeli półtorej kury zniesie półtora jajka w półtora dnia, to ile jajek zniesie dziewięć kur w dziewięć dni?

krystianpajak

...z tego co pamiętam nie było na Rumcajsa:) mocnych-i niech tak zostanie!!! Pozdrawiam.

Rumcajs1

cruzbike

Rumcajs WRÓCIŁEŚ !!! ;D ;D ;D  Przyznaję że mi ulżyło  :D
GG: 13949582

gemsi

Cytat: Rumcajs1 w Sierpień 27, 2010, 07:39:16 PM
Yin, F.O.R.E.S.T, technolog1, mpalternatywa, gemsi... -> to dzięki Wam :)

ufff... witaj :)

Yin

Ha, witaj z powrotem na pokładzie :). Liczyłem na to że rozsądek wygra z emocjami :).

Rumcajs1

PrzemO

Nie wiem czym sobie zasłużyłem w wypominkach powitalnych, ale miło jest mieć Ciebie Rumcajsie znowu na pokładzie  ;D
Przerwa

sławek

Z 10 dni mnie tu nie było, i widzę że nieźle się na forum wyrabiało... Z pół godziny temu przeczytałem że "Rumcajs odszedł". Oczy przecierałem ze zdumienia... Ale jak już przetarłem to zobaczyłem że Jesteś z powrotem! Bardzo się cieszę! Dzięki Rumcajs że jesteś!
Sławek

technolog1

Witam
Również się cieszę.
Proponuję po prostu ignorować wszelkie niegodziwości.
Jak by ich po prostu nie było....
pozdrawiam T1

kaczor1

Witam Cię z powrotem.

I rymowanka na dziś:  :)

Rumcajs wyszedł w nieznane.
Z lasu przez wilki spłoszony.
Lecz krzykiem wilki przegnano.
Więc wrócił tym zachęcony.

Pozdrawiam Roland
Co cieszy się z Rumcajsa powrotu.
Choć do mechaniki,
sam nie ma polotu.

Rumcajs1

Też się cieszę z powrotu - dzięki wszystkim za miłe słowa :) :-*

toft

Cześć:), fajnie sie czyta Twoje posty:). Czy istniała by możliwość żebyś robił streszczenia tych artów po polsku? Znam bukwy ale dawno nie praktykuje... ostatnio kupiłem sobie Rosyjski na komórkę... może tak znów wrócę do tego języka...
Pozdrawiam:)