Przyznać się! Który to...

Zaczęty przez Makenzen, Sierpień 22, 2011, 07:33:39 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Franc

Moje Kochane Słoneczko też dziś (2015-05-05) o godz 0802, na ulicy Racjonalizacji w wAw widziała kogoś na Poziomie - Kto to?
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

SAC

Makenzen

Który to dzisiaj ok. 11:30 medytował na trajce na DDR-ce na Wale Miedzeszyńskim?
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

władek8

Nie wiem czy to ktoś aktywny z forum ale dziś wracając z Rzeszowa samochodem widziałem kogoś na poziomce o 13:30 w miejscowości Lubzina koło Dębicy jechałeś chodnikiem kierowałeś się w stronę Rzeszowa. Jechałeś w odblaskowej kamizelce poziomka podobna do tej  http://forum.poziome.pl/index.php?topic=2134.msg30524#msg30524 tyle że chyba czerwona taki kolor mi mignął.

szydziu

Wczoraj ok 15 w Poznaniu na rogu Bukowskiej i Przybyszewskiego (albo Żeromskiego i Dąbrowskiego)  obtrąbiłem jakieś SWB.  Który to?

woojtek1

Cha Cha Cha!  To ja  :D To moja codzienna trasa do pracy. 
Ostatnio spotkałem tu także lwb, lecz własciciela nie ma chyba na forum ;)

szydziu

Makenzen

zdublowało się... do skasowania :)
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

Makenzen

Dzisiaj o 13.11 na ddr na moście Świętokrzyskim (Warszawa) mijałam się z jakimś trajkowiczem... chyba nawet tym samym, którego spotkałam w sobotę na Wale Miedzeszyńskim :) Miał z tyłu dwie chorągiewki na krzyżujących się masztach. Kto zacz? :)

DeVilio

Przed chwilka pod galeria bałtycka w Gdańsku (06.06.2015 godzina 17:15) mignął mi ktoś na niebieskim poziomie. Przyznać się który to ;)
Cayon XT Performante FOX 18,5`
FatFlevo - na sprzedaż

kaczor1

Wczoraj przy Wileńskim (waw) ktoś na LWB z USS coś w stylu Awatara 2000.

hansglopke

"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

kaczor1

Cytat: Franc w Maj 05, 2015, 06:47:42 PM
Moje Kochane Słoneczko też dziś (2015-05-05) o godz 0802, na ulicy Racjonalizacji w wAw widziała kogoś na Poziomie - Kto to?
No niestety to tylko ja.

Cytat: hansglopke w Czerwiec 11, 2015, 08:50:44 PM
To nie ja.
Wiem, wiem. Twój jest czerwony. Tamten był czarny lub granatowy.
Zauważyłem tylko kątem oka, gdy przejeżdżałem przez skrzyżowanie, więc nie miałem możliwości żeby się zatrzymać i pogadać.

grzegorz

Kraków, ul. Konopnickiej, pomiędzy 12 a 13 (13.06) w kierunku ATW. Rowerek niższy niż separatory na jezdni ;). Ktoś z forum?

storm

Cytat: grzegorz w Czerwiec 13, 2015, 04:36:57 PM
Kraków, ul. Konopnickiej, pomiędzy 12 a 13 (13.06) w kierunku ATW. Rowerek niższy niż separatory na jezdni ;). Ktoś z forum?

Przyznaję się - zapewne ja. Wracałem z okolic Wieliczki do Brandysówki gdzie jest Baza Maratonu Podróżnika - w której to aktualnie siedzę ;)
Co do roweru - tak, low racer, ale baaaardzo kiepski wybór na te tereny górzyste. Pająk wczoraj miał rację :]