Przyznać się! Który to...

Zaczęty przez Makenzen, Sierpień 22, 2011, 07:33:39 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Makenzen

Dzisiaj około 18.15 na skrzyżowaniu Książęcej/Ludnej z Kruczkowskiego/Rozbrat w Warszawie spotkałam Pawła vel @Tour de Fundacja :)
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

Makenzen

A tymczasem...

Koleżanka w Kaliszu wczoraj przydybała :)
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

3x3

No i zaraz będzie kolejna afera. Dlaczego nie autostrada, nie w świetlaną przyszłość, tylko drogą bez wylotu?
;D

LowRider

no może chłop tam mieszka i nie ma wyjścia... :D

Yin

Inc0

To by się zgadzało gdzieś ktoś się pytał o crash-testy  i chyba na szybciora się robią ;)
Lepsze jest największym wrogiem dobrego.

LowRider

3x3

"Gestapo obstawiło wszystkie wyjścia, ale Stirlitz ich przechytrzył. Uciekł przez wejście."

Makenzen

Cytat: LowRider w Listopad 27, 2017, 08:28:39 PM
ma ktoś zdjęcie jak wraca?

Koleżanka nie ma. Aż tak poziomkami się nie interesuje :)

Maciej K

Ha!!! Tu się na mnie wyżywacie Orły, Sokoły ponure.
Zdjęcie zrobione jest na ul. Złotej przy której stoi najstarsza w Polsce fabryka fortepianów Calisia.
Co to jest fortepian to może Low Rider wyjaśnić.
Ja też kiedyś na fortepianie grałem, ale szło kiepsko bo się karty ślizgały.

Budynki fabryki są obecnie w renowacji i przebudowie na hotel lub biurowiec.
Znak widoczny na zdjęciu informował o braku przejazdu dalej wzdłuż Złotej (budowa kanalizy trwała), ale można było w prawo skręcać w Chopina (jednokierunkową zresztą). Wykopy ominąłem.

Makenzen pozdrów koleżankę.
Jeśli jest na tyle sprawna fizycznie, to następnym razem niech mi łapką pomacha.

hansglopke

Cytat: Maciej K w Grudzień 02, 2017, 09:04:16 AM
Ja też kiedyś na fortepianie grałem, ale szło kiepsko bo się karty ślizgały.

Łatwiej się gra jak jest klapa zamknięta.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

Maciej K

Hans...Pomimo zamknięcia klapy, karty w ferworze gry rzucane i tak bezczelnie się ślizgają.

Inc0

Cytat: Maciej K w Grudzień 10, 2017, 08:52:13 PM
Hans...Pomimo zamknięcia klapy, karty w ferworze gry rzucane i tak bezczelnie się ślizgają.
...dlatego należało je przybić gwoździami :P

Maciej K

/.../
Fortepianowa klapa, to nie maska samochodu.

Inc0

Rożnica jest tylko taka że na klapie fortepianu grywają wyitelektualizowane indywidua a na masce samochodu łyse byczki w dresach znanej marki, ale czy na klapie fortepianu czy na masce BMW zasady gry są takie same królową kier "przebija" Joker :P ... zgadłeś! dokładnie tak grywam co najwyżej  tylko z delikatnym makijażem  https://youtu.be/XmYp3uJarCY?t=1658  :P