Przyznać się! Który to...

Zaczęty przez Makenzen, Sierpień 22, 2011, 07:33:39 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Makenzen

Cytat: golden w Maj 29, 2019, 04:54:22 AM
Lubelski Maraton Turystyczny , niebieska trajka, przyznać się ????
To wedle wszelkiego prawdopodobieństwa Ewelina, nieobecna (chyba) na forum :) Poznałam ją w zeszłym roku na brevecie w Szczebrzeszynie.
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

Tehen

Kto w niedzielę poziomował Czerniakowską w Warszawie w okolicach godziny 19?

Druga sprawa.
Dzwoni dzisiaj do mnie  rozentuzjazmowany kolega z pracy.

-Ale zajebistą poziomkę przed chwilą widziałem.
Po głosie i reakcji domyśliłem się że mógł to być tylko jeden człowiek.

-Wiosłował?

-Taaak.

Franc  8)
Albo poziom i wygoda albo wydasz w cholerę kasy na różne kierownice i siodełka tylko po to żeby w końcu i tak kupić sobie rower poziomy.

Franc

Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

DeVilio

Cayon XT Performante FOX 18,5`
FatFlevo - na sprzedaż

Mikrobi

Kurdesz, były by dwa flevo'sy...

DeVilio

107km ponad zrobione tego dnia i powiem że dało by radę więcej.
Cayon XT Performante FOX 18,5`
FatFlevo - na sprzedaż

osesku

tom0jo

W piątek około godziny 12-tej 13-tej na trasie Września - Konin widziałem trajkę na drodze rowerowej. Kto to?

Makenzen

Wtorek 23 lipca, godz. 16:38, Warszawa, skrzyżowanie ul. Świętokrzyskiej i Emilii Plater - szara (?) poziomka z rowerzystą w pomarańczowej koszulce. Kto zacz?
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

Makenzen

Nie ma to jak po raz trzeci w niespełna tydzień spotkać poziomkę :) Dziś, tj. 25 lipca, na drodze rowerowej wzdłuż ul. Okopowej ok. godz. 17.40 mijałam się z brodatym starszawym rowerzystą, który pięknie mi zasalutował :) Ktoś z Was się przyznaje? :)

osesku

Ul. Okopowa, ale w Gdańsku, przed budynkami urzędów województwa po obecnym bezdrożu placu budowy wiaduktu "Biskupia Górka"- zielonym LWB i w asyście rowerzysty pionowego kto się przedzierał w poniedziałek (29.07.2019) około bardzo wczesnego popołudnia?

live_evil

Wczoraj około godz. 10.30 DW216 mniej więcej Chalupy, Kuźnica niebieski SWB.

szydziu

live_evil

Tehen

Kogo dzisiaj spotkałem na Trakcie Wareckim za Żabieńcem?
Albo poziom i wygoda albo wydasz w cholerę kasy na różne kierownice i siodełka tylko po to żeby w końcu i tak kupić sobie rower poziomy.