poziomka kontra burek

Zaczęty przez AGA, Luty 05, 2017, 11:34:40 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

tomo

Ja miałem sytuację, że przy płocie, od psiej strony stał słup energetyczny. Burek cisnął wzdłuż ogrodzenia równo ze mną, a że wzrok miał wlepiony we mnie, to słupa zwyczajnie nie zauważył... reszty się można domyślać. :)
IMO najlepszym sposobem na czworonogi jest prędkość. Niedawno jadąc spacerowo musiałem w trybie alarmowym zeskakiwać z poziomki i zasłaniać się od huskiego, który na serio próbował mnie napocząć. Obecny na miejscu właściciel, jako że był w stanie średnio- mocnej najebki, nie bardzo wiedział co z psem zrobić.

oblivion

ja mam dwie opcje - gaz pieprzowy i manetka :)
Na szczęście w mojej okolicy jakieś spokojne psy mieszkają :)
www.tomekmistak.wordpress.com
www.facebook.com/tomek.mistak

Makenzen

Cytat: tomo w Luty 11, 2017, 05:19:21 PMBurek cisnął wzdłuż ogrodzenia równo ze mną, a że wzrok miał wlepiony we mnie, to słupa zwyczajnie nie zauważył... reszty się można domyślać. :)

Mam nadzieję, że się nie zabił o ten słup...
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

live_evil

Cytat: Makenzen w Luty 13, 2017, 10:39:53 PM
Cytat: tomo w Luty 11, 2017, 05:19:21 PMBurek cisnął wzdłuż ogrodzenia równo ze mną, a że wzrok miał wlepiony we mnie, to słupa zwyczajnie nie zauważył... reszty się można domyślać. :)

Ja też mam nadzieję, że mój imiennik nie zabił się ;-)

Marek Burek aka live_evil

Makenzen

Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

tomo

Cytat: Makenzen w Luty 13, 2017, 10:39:53 PM
E tam, jak po psie spłynęło.

Inc0

gaz pieprzowy/obezwładniajacy trudno kontrolować na wolnym powietrzu alternatywa są żele być może jedyną  gdy  piesek jest zapiekłym tępicielem cyklistów a brak manetki i/lub nawierzchnia drogi  uniemożliwia rozwijanie prędkości w wysokich zakresach;)
Lepsze jest największym wrogiem dobrego.

Franc

Ja dzisiaj wybiegającego pod koła burka sponiewierałem, sam się również poobcierałem.
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

Inc0

Franc bo to był .... kamikadze dog XD
Lepsze jest największym wrogiem dobrego.