Kawa czy herbata

Zaczęty przez nahtah, Wrzesień 28, 2009, 05:31:35 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Yin

Franc

A wy to umiecie przekonać i zachęcić :D
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

Tef

No tak panowie Piwko, czipsy i co jeszcze? Ja to już mam zdeka lekką nadwagę  :), ale się przemogę  :D . Szczerze mówiąc to jestem piwoszem i nie pogardzę było nie było doborowym towarzystwem!  :)
Z cyklu przysłowia i powiedzonka ludowe. Oczywiście o poziomkach :) : Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

DrewnianaTrajka
Pierwsze ujeżdżenie SWB 'Mroczny Żuraw'

gemsi

Cytat: Tef w Wrzesień 01, 2011, 09:28:36 PM
No tak panowie Piwko, czipsy i co jeszcze? Ja to już mam zdeka lekką nadwagę  :)

a kto nie ma ? tu srednia wiekowa daleko posunieta :), tylko Makenzen i Yin zanizaja

kaczor1

Cytat: gemsi w Wrzesień 01, 2011, 09:37:15 PM
No tak panowie Piwko, czipsy i co jeszcze? Ja to już mam zdeka lekką nadwagę  :)

a kto nie ma ? ...

Ja.
Ale pracuje sumienniena na tym, aby to zmienić ;D

Makenzen

Cytat: kaczor1 w Wrzesień 01, 2011, 09:43:53 PM

a kto nie ma ? ...

Ja.
Oraz ja. I pracuję nad tym, by tego nie zmieniać, w przeciwieństwie do kolegi piętro wyżej ;)

tu srednia wiekowa daleko posunieta :), tylko Makenzen i Yin zanizaja

E no, jakie tylko. Paru jeszcze młodszych się tu znajdzie ;)
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

trajk-o-ciklista

Ale poczekajcie, spożywanie napojów alkoholowych, w tym również piwa, nie jest zgodne z regulaminem zlotu ! ;D
Igor

~o
~ \-/\-
(o)^(o)

VeloMotion recumbents
Igorova Ciklo Garaża

------------------

gemsi

Cytat: trajk-o-ciklista w Wrzesień 01, 2011, 10:09:24 PM
Ale poczekajcie, spożywanie napojów alkoholowych, w tym również piwa, nie jest zgodne z regulaminem zlotu ! ;D

w zeszlm roku tez nie mozna bylo na terenie internatu, ale na boisku mozna bylo, tak wiec, trzeba tylko wybrac odpowiednie miejsce i czas, daaaaaamy radeeeee

Makenzen

A poza tym, co to za ognisko/grill bez piwa? ;)
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

Yin

a kto nie ma ? tu srednia wiekowa daleko posunieta :), tylko Makenzen i Yin zanizaja
Ja tylko młodo wyglądam, zapewne dzięki rowerowi - dużo tlenu, zwalczanie wolnych rodników itp ;)
W kwestii zaniżania średniej wiekowej to jeśli dobrze kojarzę przewinęło się przez forum paru nastoletnich forumowiczów.. Nie wiem czy są z nami do dziś? ( Nieletni meldować się ;) )

Cytat: gemsi w Wrzesień 01, 2011, 10:13:45 PM
w zeszlm roku tez nie mozna bylo na terenie internatu, ale na boisku mozna bylo, tak wiec, trzeba tylko wybrac odpowiednie miejsce i czas, daaaaaamy radeeeee

Zrobimy tabor* poziomek z wewnętrznym regulaminem uchylającym niewygodne przepisy ;)
*Skleroza nie boli: jak się nazywała formacja wozów używana na dzikim zachodzie do obrony przed atakiem z zewnątrz?

PrzemO

Hmmm, mnie się kojarzy za Sapkowskim - wagenburg. Ale to średniowiecze, nie dziki zachód. A z westernów pamiętam, że woźnice jeździły w koło wozami jak szalone podczas ataku czerwonoskórych rodowitych amerykanów  ;)
Przerwa

Yin

Cytat: PrzemO w Wrzesień 01, 2011, 11:12:48 PM
A z westernów pamiętam, że woźnice jeździły w koło wozami jak szalone podczas ataku czerwonoskórych rodowitych amerykanów  ;)
Dokładnie o to chodzi, tylko nazwa mi umknęła. Była też wersja stacjonarna do spania z ognichem wewnątrz kręgu wozów.

sławek

Otrzymałem od Macieja Kaczmarka z Kalisza* sms tej treści
Oglądaj dziś (poniedziałek 02 kwietnia 2012) TVN Turbo  "Odrobina Polski" godz 17,13  lub powtórka 20,55
------------
Jeżeli ktoś nie wie kto to jest Maciej Mieczysław Kaczmarek z Kalisza - (człowiek- legenda polskich poziomów), to nie wiem co robi na tym forum  ;D
Większość z nas wozi swoje d... na fotelikach produkcji Macieja.
Sławek

Yin

Może ktoś nagrać i wrzucić w net dla potomnych?

gemsi

Cytat: Yin w Kwiecień 02, 2012, 04:52:01 PM
Może ktoś nagrać i wrzucić w net dla potomnych?

nie mozna, prawa autorskie TVNu zabraniaja (serio)