Logo forum ...

Zaczęty przez gemsi, Lipiec 28, 2010, 12:21:05 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kapitanwasyl

Teraz  ja :

Uploaded with ImageShack.us

ALBO :

Nikogo z użytkowników POZIOMYCH  nie krzywdzę - jak myślę .
   Nie ma kierownicy więc nie ma problemu a z boku to nawet  i  trayka być może ...
..
I tak w koło  Macieju ...

kaczor1

hansglopke

Proponuję zebrać wszystkie propozycje do 8 sierpnia i zrobić  przez tydzień głosowanie, by na zlot było nowe logo. Mam 2 propozycje, ale przedstawię jak wrócę z urlopu.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

gemsi

kapitanwasyl

A mi  "anty malware " M-BAM blokuje tę stronę , są tam robaki      ;D ;D ;D

gemsi

Cytat: hansglopke w Lipiec 31, 2010, 09:49:26 PM
Proponuję zebrać wszystkie propozycje do 8 sierpnia i zrobić  przez tydzień głosowanie, by na zlot było nowe logo. Mam 2 propozycje, ale przedstawię jak wrócę z urlopu.

podoba mnie sie ta idea

kapitanwasyl

istrii

tamten post pisałem raczej ironicznie

oczywistym jest to że im logo prostrze tym lepiej zapamiętywane i tym lepiej spełnia swoją rolę.

W Chinach za pomocą jednego znaczka potrafią wypowiedzieć cale zdania.

A czy w logo bedzie trike, czy SWB czy LWB czy jaki kolwiek inny model, to i tak każdy z nich się kojaży z jednym...

!!!ROWER POZIOMY!!!

cyqlop

Moja mała firemka
https://cnc-warsztat.pl (frezuje aluminium, drewno, tworzywa sztuczne)  ZAPRASZAM, DOBRE CENY

Druga strona
https://sites.google.com/site/cyqlopproject

MaciejDlugosz

Na żarty - a może by takie logo:

hansglopke

Cytat: Maciej Długosz w Sierpień 03, 2010, 08:47:50 PM
Na żarty - a może by takie logo:

To raczej kojarzy mi się z kawałem o zakonnicach. ;)
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

szydziu

Jest cień szansy by na miejscu znaczka pocztowego na pocztówce wydanej z okazji naszego zlotu pojawiło się jakieś logo. Mamy tydzień na projekt. Potem rusza procedura w Poczcie Polskiej. Kto wchodzi w ten temat?

gemsi

Cytat: szydziu w Sierpień 03, 2010, 11:14:59 PM
Jest cień szansy by na miejscu znaczka pocztowego na pocztówce wydanej z okazji naszego zlotu pojawiło się jakieś logo. Mamy tydzień na projekt. Potem rusza procedura w Poczcie Polskiej. Kto wchodzi w ten temat?
Ja

szydziu

Świetnie. Czekam w takim układzie na logo wielkości znaczka pocztowego którego autor ma pełnię praw autorskich do tego rysunku.

gemsi

Cytat: szydziu w Sierpień 04, 2010, 10:45:26 AM
Świetnie. Czekam w takim układzie na logo wielkości znaczka pocztowego którego autor ma pełnię praw autorskich do tego rysunku.

Do kiedy to powinno być zrobione, czy nie koliduje to z założonym do zgłaszania propozycji terminem, Ktory to jest do końca bieżącego tygodnia ?