Maraton rekreacyjno-sportowy KASZEBERUNDA

Zaczęty przez toudi333, Kwiecień 05, 2013, 08:30:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Franc

Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

pajak_gdynia

Z ciekawostek ja będę w pracy! Firma sponsoruje mi przejazd :)

Pesto

Witam,

impreza zapowiada się interesująco. Co do kasku, to w pełni się zgadzam, jak z czymś takim? Start przy basenie. W porządku, będę.

Trener personalny we Wrocławiu - treningi interwałowe | Psychoterapia młodzieży www.rowno-waga.pl/psychoterapia-dzieci-i-mlodziezy

wrona

:)

forrest

Cytat: pajak_gdynia w Kwiecień 17, 2015, 02:59:17 PM
Z ciekawostek ja będę w pracy! Firma sponsoruje mi przejazd :)
To ile osób wystawi Twoja firma na starcie?

pajak_gdynia

Będzie z 10 luda. Ale tylko ja będę leżał.
Dwie osoby na pewno pojadą sportowo (130 i 65), reszta pewnie turystycznie (ale jeszcze nie mam rozeznania na jakie trasy).

forrest

To będzie nas jeszcze więcej na poddaszu? :) Nie to, żebym miał coś przeciwko (chociaż limitowałoby to bardzo czas pod prysznicem), ale zaklepuję sobie spanie na łóżku :D

storm

Ja też rezerwuję łożko jakby kto pytał i jakby co, to chyba poproszę te, które miał rok temu Franc.

BTW - @Pająk - czym jedziesz?

hansglopke

Jakiś niedosyt mam po zeszłotygodniowej wycieczce po Kaszubach, więc zastanawiam się nad udziałem w KR.
Na jakie dystanse szanowne grono się wybiera, to może i ja się zgłoszę.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

Franc

Jak to jaki dystans? Oczywista oczywistość 65km :D

Pewnie, że 225km, dla mniejszych nie chciałoby mi się telepać z wAw taki kawał drogi. ;D
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-01 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

szydziu

Cytat: Franc w Maj 01, 2015, 01:32:23 PM
Jak to jaki dystans? Oczywista oczywistość 65km :D

Nie wiem czy Karol wysiedziałby tyle czasu w przyczepce?

toudi333

Trudno powiedzieć moja córka w wieku 3lat usiedziała w przyczepce 100km i wcale nie było to takie trudne ale jak była starsza tak długie wyjazdy były niemożliwe energia rozpierała "przyczepkę" ;D, proponuje na wszelki wypadek zabrać folię stretch ;D

szydziu

Zdecydowanie szybciej jest używać takera ;)

forrest

Oczywiście wszyscy jedziemy 220 km. Zobacz listę uczestników - tam są określone dystanse, jakie ludzie wybierają.

długi

Panowie dajcie namiary na tą sypialnię,będę w sobotę wieczorem tak by jeszcze zdążyć odebrać pakiet.
Przydał by się jeszcze jakiś nr.telefonu do któregoś z uczestników jakbym się z czymś zakręcił.